Şimdi Ara

KAMYONLARIN SOKAK ARASINA PARK ETMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
29.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili dh üyeleri yazım biraz uzun olcak
    bizim burda yan binada bir kiracı var adamın iki tane kamyonu bir de connect arabası adam kamyonları yokusa art arda dizizyo evnin üst tarafındakı sokak bos duruyor adam geliyo bizim evin onune cekıyo kamyonun tekını yokustan asağı dogru gelen bir adam yokusla kesısen yolu goremıyor kamyondan dolayı işte bunlar yüzünden geçenlerde 4 yasındakı kardesıme araba çapıyodu.ayrıca cevremızdekı butun komsular cok rahatsız babam dün adamla kavga edicekti nerdeyse bütün mahhalle karıstı dun.adam gidin nereye şikayet ediyorsanız edin diyor sokaga karısamazsınız istedigim yere cekerım diyor.bu olayı nasıl asabılrız şikayet ediceğimiz merci neresidir böyle bir hakkımız varmıdır imza toplama falan bi işe yararmı
    not karakola şikayette bulunduk ama pek ilgilenmediler
    sabırla okudugunuz için teşekkürler

• Ben olsam araçlara zarar verırdım. Bu adamlar başka türlü laftan anlamıyor cunku

• Lastiklerini yarın bi daha koyuyormu bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Ben olsam araçlara zarar verırdım. Bu adamlar başka türlü laftan anlamıyor cunku

araçlara bir şey olsa zaten direk bizden bilicek adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoluyuz

quote:

Ben olsam araçlara zarar verırdım. Bu adamlar başka türlü laftan anlamıyor cunku

ispat edemediği sürece bilsin bişey olmaz farlarını patlat lastikleri kullanılamaz hale getir akıllanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

quote:

quote:

ispat edemediği sürece bilsin bişey olmaz farlarını patlat lastikleri kullanılamaz hale getir akıllanır.

:D zarar vermiyo düşünmedikte değil hani ama ınsanlık bizde kalsın diye yapmıyoz yukarda allah var
  • Ne enteresan yorumlar yapıyorsunuz öyle.
    Peki o araçların sahibi lastiklerini farlarını o şekilde gördüğü zaman eyvallah diyip evine geçip oturur mu ?
    Suçlu bile olsa ?

Biraz empati yapın lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

quote:

quote:

:D zarar vermiyo düşünmedikte değil hani ama ınsanlık bizde kalsın diye yapmıyoz yukarda allah var

aman adamın 2 tane kamyonu varmış gece kamyonla rövanş için deplasmana (salonunuza) iade-i ziyarete gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beYdeNbeY -- 30 Mayıs 2010; 14:11:43 >

• evin önüne betonla dik 2 demir arayada zinciri çekin gelsin parketsin edebilirse hiç kavgayla baş ağrıtmaya değmez.
  • ev 3. kat allahtan ama şaka bir yana
    yapıcak bişey yok mu daha ciddi yorumlar alalım:D
  • trafiği arayıp yolu kapattığını söyleyin ilgilenmezlerse hidrolik yağı+ yumurta ile kamyona omlet yapabilirsiniz yada sadece yumurta atın zaten o kokudan dolayı hayatından bezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Lastiklerini yarın bi daha koyuyormu bakalım

kamyonun lastiğini yararken basınçtan kendileri de yarılmasınlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Lastiklerini yarın bi daha koyuyormu bakalım

kamyonun lastiğini yararken basınçtan kendileri de yarılmasınlarda

kamyon lastıgı nasıl yarılabılırkı :D
  • apartmanın önüne demir yaptırın. dibi kilitli şekilde. kilitlersiniz sadece apartman sakinleri kullanır.
  • Kamyonların mahalle aralarına , sokaklara park etmesi yasak diye biliyorum.
  • izmir emniyetinin trafik şubeye yazılan maillerde bu konu sıkça sorulmuş. cevap aynı, kamyon ve otobüslerin yerleşim yerlerinde karayoluna veya kenarına park etmeleri yasaktır. 155 i arayıp ihbarda bulunun sorununuz çözülmez ise bizimle irtibata geçin diye cevaplar. bu yolu izleyip bulunduğunuz yerdeki trafik şubesine şikayette bulunun.
  • ayrıca polis çağırdığınızda ilgilenmezlerse polislerin isimlerini alıp savcılığa başvurun. mutlaka sonuç alırsınız.
  • Şuan bir araba bizim parkın önüne çekmiş gitmiş, tek akıllı kendisi sanki. Eve geldiğimde araca zarar vermek aklımdan geçti ancak malum kızgın sirke küpüne zarar. Yaptığının yanına kalmasına da gönlüm el vermiyor
  • sokağınızda bir kaza olmadan ilgilenmez emniyet. illaki kaza olması lazım.
    bizim caddeden de kamyonlar geçiyodu hızlı veya yavaş fark etmez kaç kez emniyete şikayet ettiysek fayda etmedi. geçen sene çocuğun teki kamyonun altında kaldı ve hakkın rahmetine kavuştu. ondan sonra emniyet o caddenin başına kamyon giremez levhası koydu.

ama gidip siz emniyete şikayet edin adamı, 155 felan arayın kamyon orada olduğu zaman sorunu felan anlatın ilgilenmezler ise polisleri mahkemeye verirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

apartmanın önüne demir yaptırın. dibi kilitli şekilde. kilitlersiniz sadece apartman sakinleri kullanır.

en etkili yöntem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.