Arkadaşlar merhaba Altium da yeniyim, devremi çizdim, yolları bağladım. Poligon atiyim bitsin dedim poligon attığımda boşken kırmızı oluyor gayet düzgün gözüküyor, ancak ne zaman poligonu isimlendirsem ya da GND 3.3 vs seçsem hata alıyorum. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ![]() ![]() |
Altium Designer Poligon Atamıyorum

-
-
Poligonun NET ismini seçtikten/değiştirdikten sonra ikinci resimdeki gibi bir durumla karşılaşırsanız klavyeden sırası ile aşağıdaki tuşlara basın, büyük harf küçük harf ayrımı yok. Altiumdaki standart klavye kısayollarını değiştirmediğinizi var sayıyorum.
T G A
Her klavye harfine bastığınızda açılan menüden neyin eksik olduğunu / ne yapıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Aynı işlemleri fare ile birden fazla yerden de yapmak mümkün. Tarif etmesi bu şekilde daha kolay ayrıca sürekli pcb çiziyorsanız klavye kısayollarını kullanmaya alışmak inanılmaz hız kazandırıyor. :)
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet32 -- 2 Eylül 2021; 8:44:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rafet32Poligonun NET ismini seçtikten/değiştirdikten sonra ikinci resimdeki gibi bir durumla karşılaşırsanız klavyeden sırası ile aşağıdaki tuşlara basın, büyük harf küçük harf ayrımı yok. Altiumdaki standart klavye kısayollarını değiştirmediğinizi var sayıyorum.
T G A
Her klavye harfine bastığınızda açılan menüden neyin eksik olduğunu / ne yapıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Aynı işlemleri fare ile birden fazla yerden de yapmak mümkün. Tarif etmesi bu şekilde daha kolay ayrıca sürekli pcb çiziyorsanız klavye kısayollarını kullanmaya alışmak inanılmaz hız kazandırıyor. :)
Edit: imla
Rafet Bey çok teşekkür ederim sayenizde sorunu çözdüm. 4-5 gündür aramadığım yer kalmamıştı merhem oldunuz bu çözümle
Anlamadığım şey bu tuş kombinasyoları ne işe yarıyor ne değiştirdi, ne fark kattı ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aengineer23 -- 3 Eylül 2021; 16:59:47 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rafet32Kusuruma bakmayın dalgınlığıma gelmiş o kısım, hiç farketmemişim.
Tekrar teşekkür ederim, zahmet edip bu problemi çözmeme yardımcı olduğunuz için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X