Şimdi Ara

Altium Designer Poligon Atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Altium da yeniyim, devremi çizdim, yolları bağladım. Poligon atiyim bitsin dedim poligon attığımda boşken kırmızı oluyor gayet düzgün gözüküyor, ancak ne zaman poligonu isimlendirsem ya da GND 3.3 vs seçsem hata alıyorum. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

• Poligonun NET ismini seçtikten/değiştirdikten sonra ikinci resimdeki gibi bir durumla karşılaşırsanız klavyeden sırası ile aşağıdaki tuşlara basın, büyük harf küçük harf ayrımı yok. Altiumdaki standart klavye kısayollarını değiştirmediğinizi var sayıyorum.

T G A

Her klavye harfine bastığınızda açılan menüden neyin eksik olduğunu / ne yapıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Aynı işlemleri fare ile birden fazla yerden de yapmak mümkün. Tarif etmesi bu şekilde daha kolay ayrıca sürekli pcb çiziyorsanız klavye kısayollarını kullanmaya alışmak inanılmaz hız kazandırıyor. :)

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet32 -- 2 Eylül 2021; 8:44:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafet32

Poligonun NET ismini seçtikten/değiştirdikten sonra ikinci resimdeki gibi bir durumla karşılaşırsanız klavyeden sırası ile aşağıdaki tuşlara basın, büyük harf küçük harf ayrımı yok. Altiumdaki standart klavye kısayollarını değiştirmediğinizi var sayıyorum.

T G A

Her klavye harfine bastığınızda açılan menüden neyin eksik olduğunu / ne yapıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Aynı işlemleri fare ile birden fazla yerden de yapmak mümkün. Tarif etmesi bu şekilde daha kolay ayrıca sürekli pcb çiziyorsanız klavye kısayollarını kullanmaya alışmak inanılmaz hız kazandırıyor. :)

Edit: imla

Rafet Bey çok teşekkür ederim sayenizde sorunu çözdüm. 4-5 gündür aramadığım yer kalmamıştı merhem oldunuz bu çözümleAltium Designer Poligon Atamıyorum 

Anlamadığım şey bu tuş kombinasyoları ne işe yarıyor ne değiştirdi, ne fark kattı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aengineer23 -- 3 Eylül 2021; 16:59:47 >

• aengineer23 A kullanıcısına yanıt

Cevabımdan sonra bu şekilde bir soru daha gelebileceğini tahmin ettiğim için yukarıdaki mesajda aslında şimdi sorduğunuz sorunun cevabınıda üstü kapalı vermiştim. Altium Designer Poligon Atamıyorum 

Poligonda değişiklik yaptıkdan sonra "Repour" işleminin yapılması gerekiyor. TGA da bunun kısa yolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rafet32

Cevabımdan sonra bu şekilde bir soru daha gelebileceğini tahmin ettiğim için yukarıdaki mesajda aslında şimdi sorduğunuz sorunun cevabınıda üstü kapalı vermiştim.  

Poligonda değişiklik yaptıkdan sonra "Repour" işleminin yapılması gerekiyor. TGA da bunun kısa yolu.

Kusuruma bakmayın dalgınlığıma gelmiş o kısım, hiç farketmemişim.

Tekrar teşekkür ederim, zahmet edip bu problemi çözmeme yardımcı olduğunuz için.Altium Designer Poligon Atamıyorum 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.