Şimdi Ara

Altostream ile en az 10$. Yatırım ve kyc yoktur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altostream müzik uygulaması yeni kayıt olan kullanıcılar için 200 alto (10$) veriyor. Kayıt olup davet linkinizle üye olan üyeler içinde ekstra 200 alto alıyorsunuz.

Aşağıdaki linkten girip sadece mail ile kayıt olup, (şifre büyük-küçük harf en az 8 karakter içermelidir.) Mail doğrulama yapıyoruz. Doğrulama maili tanıtım kutusuna düşebilir, dikkat edin. Doğrulama olmazsa ödül alamazsınız.

Giriş yaptıktan sonra kullanıcı etiketi oluşturup, referans linkinizle arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Dağıtım tarihi yakında duyurulacağı söyleniyor. Airdrop devam etmekte

Referanslı link: https://wallet.altostream.app/auth/sign-up?referral=Enjoyneer.alto

Refsiz link: https://wallet.altostream.app/

Altostream ile en az 10$. Yatırım ve kyc yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjoyneer1 -- 15 Mart 2022; 11:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kazanım görünüyor mu, üye olup mail doğrulama yaptım birsey yok 200 alto kazanım vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 mart tarihinde cüzdanlara yansıtılacağı belirtilmiş.

• Günceldir. Doğrulama maili, Gmail için en baştaki tanıtım klasörüne düşmektedir.

• 1 hafta önce Outlook ile üye olmuştum doğrulama maili gelmemişti şimdi gmail ile üye oldum mail geldi doğrulama yaptım.

• 1 hafta önce sitede baya sıkıntı vardı yoğunluktan dolayı, şu an fazla yoğunluk yok. Sitedeki diğer problemlerin de zamanla çözüleceği söyleniyor. Daha çok yeni bir uygulama, bekleyip göreceğiz.

• gelen yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 mart tarihi Altostream'in yaptığı diğer telegram bot airdrop için olan tarihmiş. Aynı şekilde 2500 kişi için geçerli olmasıda. O yüzden karışıklık oldu.
    Bu kayıt ve referans için verilecek airdrop her kullanıcı için geçerli olacak ancak dağıtım tarihinin yakında duyurulacağı söyleniyor. Alto'nun Telegram grubunda takip edebilirsiniz.

• her önüne gelenin refi ile üye olmamak lazımmış demek ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.