Şimdi Ara

CEX Borsası Destekli Bugün Çıkan Airdrop Coinleri; 'CEDEX.IO' ve 'Drum Tap' Sakın Kaçırma! 🚀

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cex Borsası birkaç saat önce CEXP Coinden sonra kendi borsasında listelenecek iki adet coinini duyurdu, ilk günden yerlerimizi alıp çok birikim yapmak çok iyi bir dönüt sağlayacaktır.

Aşağıda paylaştığım üç botun ikisi az önce yayınlandı bir tanesi de muhakkak adını duydugunuz katılmadıysanız da muhakkak yerinizi almanız gereken bir coin.

Büyük borsaların kendi coinleri olduğu için çıkma ve kazandırma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.

Referanslı linklerden kayıt olursanız başlangıç bonusu ile önde başlıyorsunuz ve ben de bir ödül kazanıyorum.

Botların oynanışlarına gelirsek;

CEDEX.IO:

Birkaç saat önce çıktı, oynaması çok keyifli online olarak diğer oyuncularla oynuyoruz ve enerjimiz yettiği kadar sağ veya sol tarafa tıklıyoruz. Harcadığımız enerji kadar coin kazanırken tıkladığımız taraf galip gelirse x2 coin kazanıyoruz. Bunun yanı sıra klasik farm-claim şeklinde aktif olarak başında durmadan coin kazanabileceğimiz sistem de içinde var. Vermiş olduğum linklerden giriş yaparsanız karşılıklı olarak bonus coin ile önde başlıyoruz.

Referanslı Link:

Referanssız Link: t.me/cedex_tap_bot

Drum Coin:

Birkaç saat önce yayınlanan bir diğer bot, çok zaman harcamıyoruz. 4 saatlik farm sürecinden sonra tıklayıp claim ederek coinlerimizi biriktiriyoruz.

Referanslı Link:

Referanssız Link: t.me/drumtap_bot

CEXP Coin:

Üstteki botların atası diyebileceğimiz birkaç haftalık bir bot, 4 saatte 1 defa girip farma bırakıyoruz diğer oyunlar gibi sık sık tıklama durumu yok. Başlangıca özel 1000 adet tıklama ile 1000 coin veriyor. 

Şiddetle tavsiye ederim.

Referanslı Link:

Referanssız Link: https://t.me/CEXIO_Announcements (bot linkini bulamadım, topluluk içinden erişim sağlayabilirsiniz)

• Arkadaşlar bugün 3k ya alabileceğiniz özel bir davul geldi. 3x veriyor. sakın kaçırmayın!

• güncel.

• Bnb Smart Chain Ile Anlaşma Sağlamış hergün farklı platformlarda kendilerine sponsor bulan ve Sağlam Kazançlar Vereçek bir bottur blum coin e benziyor yeni cıktı tarih 22.06.2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @HasanZzZ7 -- 23 Haziran 2024; 3:57:47 >
  • Telegram in en çok güvemilen botu pixel verse

https://t.me/pixelversexyzbot?start=7070607264

Let's fight for rewards together!

Take your welcome bonus:

💸 2,000 Coins + 2X multiplier for the first 24 hours

🔥 10,000 Coins + 3X multiplier if you have Telegram Premium

• hocam 1 aydır oynuyorum ama bu cüzdan bağlama olayı nasıl olacak yani coinler nasıl cüzdana yansıyacak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.