Şimdi Ara

Proex Borsası 25 USDT çekilebilir airdrop kaçırma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Proex Borsası 9 Ekim'de ticarete başlıyor. Ön kayıt yaptırana 25 USDT tanımlıyorlar (Anında!)

Borsa bu airdrop detaylarında 9 Ekim'de yayınlayacakları basit görevleri yapan herkesin bu parayı anında çekebileceğini belirtiyor. Çekim için KYC şarttır. Google Play'de uygulama "Bu öğe ülkenizde kullanılmıyor" diyor umarım KYC yapacağımız zaman (9 Ekim) tarayıcıdan KYC doğrulama özelliğini açarlar.

Buraya yazdıklarım dışında siz kadar bilgim var. Dahasını bilmiyorum 9 Ekim geldiğinde geri kalan tüm detayları öğreneceğiz. Verilen bonusun geri alınmayacağı da söyleniyor.

Referanslı Link: https://www.ultraproex.com/register/?refCode=UTX19190964

(Google Play uygulaması ticarete açılmadan 1 milyon indirme almış.)

• Çekim yapabildiniz mi acaba ?

• yusuft345 Y kullanıcısına yanıt

KYC doğrulaması yolladım sistem güncellemesi vardı bahsedilen basit görevleri yaptım kanıt yüklerken sistem hatası veriyordu telegramdan resmi gruplarına yazdım adminleri dönüş yaptılar ve yaşadığım sorunun kısa zamanda çözüleceğini söyledi görevi yapmadan parayı çekemediğimiz için görevleri yollamam lazım sorunuz cevabı kısaca henüz çekemedim ama çekeceğimi düşünüyorum

• Teşekkürler çekince yazarsanız çok sevinirim.

• cancandijital kullanıcısına yanıt

görevler nedir? ben buranın ödeme yapacağını düşünmüyorum, günlerdir KYC yapmaya çalışıyorum ama malesef açılmıyor, sistemin bakımda olduğu söyleniyor.

• mgur M kullanıcısına yanıt

Link:

https://www.ultraproex.com/socialbonanza

bu sayfadakiler görev hocam Türkiye tarafıyla daha anlaşmaları olmadığını söyledi Telegram adminleri ama anlaşmanın en kısa sürede Türkiye tarafında da olacağını belirtti Türkiyeden çok fazla talep geldiği için ellerini çabuk tutarlar diye umup sizler gibi KYC yapamadan üye oldum Türkiye anlaşmasını bekliyorum. Bilgi geldikçe konuyu güncellerim son verilen bilgiler bu kadar.

• cancandijital kullanıcısına yanıt

Hocam ilk kayıt olduğumda cüzdanda 25 usdt görünüyordu, şu an sıfırlanmış

• mgur M kullanıcısına yanıt

Hocam işi çok uzattılar ve yeni saçma saçma şartlar eklemeye başladılar en son dün telegramda denk geldim diyor ki türkçesi "50 USDT yatır 24 saat beklet sana verdiğimiz ödülle birlikte çek" ben üyelik silmek için başvurdum dalga geçmeye başladılar resmen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.