Merhaba, Freecash adında bir cashback sitesi var. Bir süredir kullanıyorum ve defalarca ödeme aldım. Sizinle de paylaşmak istiyorum. Trustpilot'da 11.000 üzerinde yorumu var ve dereceleri yüksek. https://www.trustpilot.com/review/freecash.com Özet geçmek gerekirse, uygulama indirdikçe, oyun oynadıkça, görevleri yerine getirdikçe veya uygulama içi satın alım yaptıkça para kazanıyorsunuz. Kazandığınız coinleri LTC, Doge olarak borsanıza çekebiliyorsunuz. Minimum çekim 0,50$ ve çekim ücreti yok. 4 farklı cihaz ile (1 tanesi Wi-Fi kalanları hücresel veri) toplamda +200$ ödeme aldım. Site ödemeleri yapıyor. Şuan içeride Coinbase ve Denizbank ödemeleri var bekleyen. 40$ değerinde. Onları bekliyorum. 100 coin = 0,10$ değerinde. Nasıl yaparız? Referanslı Linkim ile üye olursanız 100 coin(0,10$) ile başlıyorsunuz. Siteye girdikten sonra kayıt oluyoruz. Google hesabınız ile kayıt olabilirsiniz. E-mail doğrulama yapmayı unutmayın. Daha sonra Rewards bölümüne gidip referansım ile üye olduğunuz için 100 coin hediyenizi alıyorsunuz. Yan taraftan da günlük bonusunuzu alabilirsiniz. Twitter hesaplarını takip ederseniz 50 coin, Android kullanıcıları uygulamayı indirirse de 150 coin veriyor. Daha sonra Earn bölümüne girerek Ayet Studios, AdGem gibi kampanya sağlayıcılara girip inceliyoruz. Bize uygun olan görevleri seçip yapıyoruz. Önemli Not: VPN kullanmak ban sebebi. Ben daha önce banlandım oradan biliyorum. Aynı IP ile birden fazla hesap kullanmayın. Birden fazla cihaz ile görev yapacaksanız hücresel veri ile yapın işlemleri. Aynı cihazda da tek bir hesap ile kullanın. Birden fazla hesap ile denerseniz yine ban yersiniz. iOS cihazlarda uygulama sizi takip etsin mi diye sorduğunda mutlaka izin verin. İzin vermezseniz ödüller yansımayabilir. Uygulamaları/oyunları ilk kez indiriyor olmanız gerekiyor. Daha önce indirdiyseniz ödül alamazsınız. iOS cihazlar ile daha fazla ödül kazanılıyor. Android'de ödüller bir tık daha düşük. Anketler ile boşuna uğraşmayın. Anketler Türkiye'de kazanç vermiyor. Örnek ödüller:
Ödüller genellikle görevi tamamladığınızda anlık yükleniyor. Bazen geç yükleme durumları olabiliyor. Referanslı Link: https://freecash.com/ Referans Kodu: Wadjet Referanssız Link: https://freecash.com Referans şart değildir. Referans ile kayıt olduğunuzda ek olarak 100 coin ile başlarsınız. Ödeme kanıtları: ![]() ![]() Blok üzerindende ödemeyi kontrol edebilirsiniz. TxID gizlemedim. Coinbase Ödemesi; ![]() ![]() Sorusu olan konu altından ulaşabilir. Herkese bol kazançlar. |
Freecash: Uygulama İndirerek, Oyun Oynayarak Para Kazan
Freecash, kullanıcılarına uygulama indirerek, oyun oynayarak ve çeşitli görevler tamamlayarak para kazanma fırsatı sunan çevrimiçi bir platformdur. Freecash'in güvenilir bir uygulama olup olmadığını merak ediyorsan, cevap evet. Freecash, 2020 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Kullanıcılar, uygulamayı indirdikten sonra görevleri tamamlayarak ve oyun oynayarak puan kazanırlar. Bu puanlar daha sonra nakit, hediye kartları ve kripto para gibi ödüllere dönüştürülebilir.
Freecash'in sunduğu bazı popüler görevler arasında uygulama indirmek, anket doldurmak ve oyun oynamak yer alır. Platform ayrıca kullanıcılarına düzenli olarak yarışmalar ve etkinlikler yoluyla ek kazanç fırsatları sunar. Freecash'ten para çekmek kolaydır ve kullanıcılara PayPal, banka havalesi ve kripto para cüzdanları gibi çok sayıda seçenek sunulur.
Genel olarak, Freecash, uygulamalar indirerek ve oyunlar oynayarak para kazanmak isteyenler için güvenilir ve kullanıcı dostu bir platformdur. Platform, çeşitli görevler ve kazanç fırsatları sunarak kullanıcılarına iyi bir gelir elde etme potansiyeli sunar.