CityPay.io bir kripto cüzdan uygulamasıdır. SPK onaylıdır (yani resmidir)
Daha önce kayıt ol kazan etkinliği yapmıştı telegram kanallarında (SPK yasalarından önce)
Bu etkinlikte herkese açık gruba katılıp #Davet yazarak kendinize özel grup davet bağlantınızı talep edip arkadaşlarınıza veya sosyal medyada tanıtıp etkinlik süresince ne kadar çok insan getirirseniz gruba o kadar çok kazanma şansınız var. Taş atıp kolunuz yorulmayacak buna ekstra olarak cebinize para girecek.
- Kişi: 35 USDT
- Kişi: 25 USDT
- Kişi: 20 USDT
4 ve 5. Kişi: 10 USDT
Kazanacaktır grupta geçtiğimiz ay aktiflik etkinliği ve maç skor tahmini gibi etkinlikler oldu demem o ki bu etkinlikte kazanamazsınız bile her ay bolca etkinlik düzenleniyor grupta olmakta fayda var.
6 Kasım 2024 başlangıç tarihidir.
8 Kasım 2024 Cuma günü 23:59 bitiş tarihidir.
Telegram katılma linki:
https://t.me/+7Kj4GFU0CoMzMGZi
Proex Borsası 9 Ekim'de ticarete başlıyor. Ön kayıt yaptırana 25 USDT tanımlıyorlar (Anında!)
Borsa bu airdrop detaylarında 9 Ekim'de yayınlayacakları basit görevleri yapan herkesin bu parayı anında çekebileceğini belirtiyor. Çekim için KYC şarttır. Google Play'de uygulama "Bu öğe ülkenizde kullanılmıyor" diyor umarım KYC yapacağımız zaman (9 Ekim) tarayıcıdan KYC doğrulama özelliğini açarlar.
Buraya yazdıklarım dışında siz kadar bilgim var. Dahasını bilmiyorum 9 Ekim geldiğinde geri kalan tüm detayları öğreneceğiz. Verilen bonusun geri alınmayacağı da söyleniyor.
Referanslı Link: https://www.ultraproex.com/register/?refCode=UTX19190964
(Google Play uygulaması ticarete açılmadan 1 milyon indirme almış.)
BİTLO yasal ve güvenilir bir borsadır.
1-) Aşağıdaki linkten "ilk kez" üyelik oluşturuyor olmanız gerekmektedir. Daha önce üye olanlar yararlanamazlar.
2-) Üye olduktan sonra mail doğrulaması yapmak.
3-) Mail doğrulamasından hemen sonra TCKN (Kimlik) doğrulama yapmanız gerekmektedir.
4-) Doğrulamaları bitirdikten sonra şahsınıza ait bir banka hesabından minimum 1 TL yüklemek.
Hepsi bu kadar 1000 TL hesabında olacaktır en kısa sürede. Baştan belirteyim bu bir BONUS bakiyedir; Bonus bakiyeler çekime kapalıdır. Bonus bakiye ile platform üzerinden kripto satın alabilirsiniz veya satabilirsiniz. Bonus bakiye uygulama içi cüzdana yansıdıktan sonra 1 haftanız var, bir hafta bittikten sonra BİTLO 1000 TL'yi geri alır. Yatırım yaptığında eğer kârı size kalır, zararda iseniz zararınızı BİTLO üstlenir.
Extra 25 TL içinse benim referansımla üye olmanız mecburidir yoksa extra 25 TL söz konusu olamaz. (Referanstan tarafıma gelen ödülden bir kısmını size attığım için referanstan üye olmazsanız yollayamam. Ayrıca referans ödülleri bir sonraki gün saat 06:00'da yatıyor bu da demek oluyor ki sonraki gün ödemeyi yapabilirim.)
Referanslı Link:
https://www.bitlo.com/ref/4gg9r1
Manuel girişte referans kodu yeri boşsa: 4gg9r1
Extra 25 TL için kayıt sayfasında referans kodum gözükürken bir ekran görüntüsü ile telegramdan bana mail adresinizi iletin. Sizin kayıt olan kişi olduğunuzu doğrulayınca referans bakiyesi tarafıma geçince sizden iban isteyip yollayacağım :)
Telegram İletişim:
Referanssız Link:
"Referans kampanyasıdır referanssız girişte ödül tanımlanmayabilir."
OKX ve NEBX düzenlemiş olduğu bir etkinlik.
Yapmanız Gerekenler;
1-) Twitter (yeni adıyla X) hesabınızı aşağıdaki bağlantıyı açıp robot doğrulamasını geçtikten sonra bağlamak.
2-) Hesabınızın aktiflik durumu, kaç yıllık hesap olduğu gibi bazı kriterleri sistem kontrol eder ve bunun üzerinden XCoin kazanırsınız.
3-) Bağladığınız twitter hesabıyla: takip etme, retweet etme, gönderi beğenme işlemleri yaparak puanınızı arttırabilirsiniz.
4-) OKX ve Gate.io cüzdanlarınızı bağlayıp extradan puan kazanabilirsiniz.
Ben kendim az önce üye oldum. Sistem içindeki tüm görevleri yerine getirdim (10 dakikamı almadı) tahmini 30 dolarlık bir solcoin vereceğini belirtti sistem. Üye olmak ve denemek bedava birşey kaybetmezsiniz.
Siteye erişmek için:
https://nebx.io/login?v=38925677
Siteye girdikten sonraki "EVENT" yazısının altındaki bar dolunca coin çekilebilir hale gelecek şu anda %80'de 2 hafta daha durur gibi tahminimce acele et geç kalma!
WhiteBIT TR üye olmak tamamen ücretsizdir. YASALDIR!
Adım adım anlatıyorum:
1-) Aşağıda vereceğim linkten üye olun. KYC doğrulaması yapın (İlk kez üye olanlar KYC doğrulaması için extra 6 USDT kazanacak.)
2-) Üye olduktan sonra herhangi bir al-sat işlemi yapın. (ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.) Kripto dönüştürücü işlemleri de sayılıyor. Bu adım içinde 3 USDT kazanırsınız. "Eski kimlik doğrulama işlemini yapıp işlem yapmayanlar içinde geçerlidir."
ETKİNLİK KAYIT LİNKİ:
https://whitebit-tr.com/auth/register?referral=735056ec-f58d-4dce-aa23-cc488b2fe7bb
Yapmanız gerekenler bu kadar.
Referanssız kayıt linki:
"REFERANSSIZ KAYIT OLUNCA ÖDÜL GELİYOR MU BİLGİM YOK!"
ETKİNLİK BİTİŞ TARİHİ: 04.10.2024 23:59
ÖDÜL HAVUZU: 72.000$
ETKİNLİK ÖDÜL DAĞITIM SÜRESİ: 11 Ekim'den sonraki ilk 5 iş günü. 18 Ekim'de tamamlanacak.
Etkinlik Detayları Website Sayfası:
https://blog.whitebit.com/tr/prizes-to-rise-in-the-fall/
"BELİRTMEME GEREK YOKTUR DİYİP YAZMAMIŞTIM FAKAT EKLEYİM BU TARZ KAMPANYALARI DEĞİŞTİRME VEYA İPTAL HAKKI WHİTEBİT AİTTİR. TAKİP EDERSENİZ SORUN ÇIKMAZ"
150 TL'lik Google Play kodu takas
Elimde 150 TL'lik (100+50 TL olmak üzere) Google play kodu mevcuttur. Nakit paraya çevirmek istiyorum ilgilenenler DM! (Dipnot: 150 TL olarak herhangi bir pazarlık olmadan.)
** KONU KAPANABİLİR **
Merhabalar,
Yakın bir arkadaşım bir süredir üzerinde çalıştığı telegram kanalını açtı. Kanalın konusu çoğunlukla yatırımsız, paparaya ödeme yapan kolay ve hızlı şekilde internetten para kazanma yollarını anlattığı Telegram kanalı bugüne kadar kanal içerisinde onlarca etkinlik paylaştı fakat biliyorsunuz bu tarz kanalların yöneticileri hep birbirleri ile iletişim ve tanışıklık olduğu zamanda yeni bir kanal açtığında kendi gruplarında paylaşıp ÜCRETSİZ reklam yaparlar. Benim arkadaşım sektörde yeni olduğu için kimseyi tanımıyor bilmiyorum site kurallarına aykırı mı ama ona böyle buradan paylaşıp sizlere haber vererek destek olmak istedim.
Kanala göz atmak isterseniz linki aşağıda, teşekkürler.
Uygulama Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası onaylıdır.
Üye olup yapmanız gerekenler sırasıyla;
1-) Üye olurken davet kodumu girmeniz gerekmekte.
Davet Kodum: XY5STZ2
(Davet Kodu 10 Kişi İle Sınırlıdır.)
2-) Davet edilen kişi Poca mobil uygulamasını indirdikten sonra “Kayıt Ol” akışını tamamlamalıdır ve "Kayıt Ol" akışında "Davet Kodum Var" kısmına ilgili davet kodu yazılmalıdır.
3-) Kimlik doğrulaması ve banka doğrulaması yapılması gerekmekte.
4-) Banka doğrulaması için. Kendine adına ait bir bankadan 1 TL yükleme yap en geç 15 dakika içinde bakiye düşüyor.
5-) Üye olanlar 10 kişiyi davet ettirip 500 TL kazanabilir. Kayıt 5 dakika sürmüyor.
SON KAMPANYA TARİHİ: 30 AĞUSTOS 2024
Linkler:
"Linkler referans linki değil orijinal uygulama indirme linkidir, referanssız linklerdir."
GÜNCELLEME: 9 KİŞİ ÜYE OLABİLİR!
KONU İÇERİĞİNİ COPY+PASTE YAPIP DAVET KODUNU KENDİ DAVET KODUNUZU YAZMAK YERİNE AZICIK EMEK HARCAYIP SIFIRDAN YAZSANIZ DAHA HOŞ OLUR YA DA KİBARLIK YAPIP "HOCAM KONUYU KOPYALIYORUM" DİYEBİLİRSİNİZ AYNI FORUMDAYIZ ADAM BENDEN KONUYU ALIYOR MAŞALLAH KENDİ KONUSU GİBİ AÇIYOR, DOLANIYOR.
AZICIK EMEĞE SAYGI! GÖRMÜYORUM ZANNETMEYİN GÖRÜYORUM :)
Meslek: Sosyal Medya Uzmanı
İlgi Alanları: Teknoloji, Sosyal Medya, Uygulamalar, Forum Siteleri, İnternetten Kazanç Elde Etme
Teknoloji ve Sosyal Medyanın nabzını tutan birisi! |
Sosyal medya ve teknoloji gurmesi |
2016 yılında "Bigo Live" uygulamasında birçok ajansta yayıncı alım ve eğitim sorumlusu olarak 7 sene bu işte çalıştım. Son dönemde ise sanatçı veya ünü isimlerin sosyal medya danışmanı olarak çalışıyorum. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.812 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları