Selamlar herkese geçen gün TikTok üzerinde gezerken TEMU üzerinden "davet et kazan" mantığından çıkarak yeni bir sistem olduğunu öğrendim. Sizlerle de bu sistemi paylaşmak istiyorum (forumda hangi kategori altına açsam diye tereddüt ettim sanırım en uygun kategori burası.) 1-) Eski-Yeni üye hiç fark etmez herkes katılabiliyor bu etkinliğe. 2-) Etkinliğe katılmak için bir hesap açılması zorunlu (hiç hesap açmamışlar için geçerli bu şart.) 3-) Ürün arama kısmına geliyorsunuz ve aşağıda sizlere verdiğim kodu yazıyorsunuz. Kod: 579335221 4-) Yukarıdaki kodu girdiğinizde sizi TEMU'nun içinden bir oyun sekmesine atacak. Bu oyun Facebook oyunları kullandıysanız zamanında Facebook üzerinde varolan "Farm Ville" oyunun aynısı. 5-) Oyuna girer girmez size ücretsiz olarak almak istediğiniz ürünleri soruyor (2 adet) 6-) Ekranın tam ortasındaki buğdayları sulayıp, en üst kısımda yer alan bar (ilerme işaretinden) %100 olmasını bekliyorsunuz. 7-) Acele etmenize gerek yok bu işlemi ilk kez yapıyorsanız 180 gün boyunca buradaki ilerlemeniz kaydediliyor. 8-) İlerleme işareti %100 olduğunda tebrikler! o ürünleri vergi ücreti dahi olmadan ücretsiz gönderiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancandijital -- 1 Şubat 2025; 0:54:41 > |
Bildirim