quote:Orjinalden alıntı: SaintAngel quote:Orjinalden alıntı: Fixed Alttaki Fixed "evet" mi demek istedi? />/>/> Hayır
quote:Orjinalden alıntı: SaintAngel quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: SaintAngel quote:Orjinalden alıntı: Fixed Alttaki Fixed "evet" mi demek istedi? />/>/> Hayır nachfülbar & X- Gen /> Alttaki ben bu ikisini eşek sudan gelinceye kadar döveyim mi? Sevaptır döv bence Alttaki erkekmisin?
quote:Orjinalden alıntı: SaintAngel Daaalın Ne mutluluğumu istiyonuz ne de sinirimi çıkartmama izin veriyonuz siz.. Terk ediyorum burayı.. Forum silinebilir ! /> Yapma çavuşum yapma denoo sapına kadar
quote:Orjinalden alıntı: SaintAngel Daaalın Ne mutluluğumu istiyonuz ne de sinirimi çıkartmama izin veriyonuz siz.. Terk ediyorum burayı.. Forum silinebilir ! /> Sen kimsin forum sildirecek, seni albayıma rapor edicem />tim
quote:Orjinalden alıntı: Fixed quote:Orjinalden alıntı: SaintAngel Daaalın Ne mutluluğumu istiyonuz ne de sinirimi çıkartmama izin veriyonuz siz.. Terk ediyorum burayı.. Forum silinebilir ! /> denoo sapına kadar alttaki SaintAngel'i isteyen çok az kişi, ama o bunu biliyor mu dersin?