9550 vga aldıydım o.c. için program arıyodum o ara bura denk geldi...o gün bu gün... neyse alttaki dün gece rüyanda kimi gördün?
quote:Orjinalden alıntı: lordsavage 9550 vga aldıydım o.c. için program arıyodum o ara bura denk geldi...o gün bu gün... neyse alttaki dün gece rüyanda kimi gördün? la mause pedini sorduk
edit: seni tanımayom tanışalım bakarız.... allttaki ortalama bi göslüğe 200 lira verirmisin? sağlığın için?
soruyu unuttun arkadaş bide abi bende şifreli dio yaaa gıcık kaptım tam maçta acmıo alttaki ölmekle yaşamak arasında ki en büyük fark nedir
whattt? ekran kartı kablolu oluomu benim ki g-force fx 5200 128 mb alttaki nelerin kablosuz(madem konu açılmış devam edelim)
kutup ayısı: ayının kutupta yaşayanı bedevi:Çölde, çadırda yaşayan göçebe. bilgisayarına bağlı kablo sayısı
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz kutup ayısı = itilmiş gakılmışın gocası bedevi: ? nolamaz sen napıyon lem burda bu arada deminki soruyu kaynatmayalım
Altaki olduğum için üstüme cevap veriyim ;) İyiyim.... Sen Doğu Karadenizden Göç eden kuşların kuş gribiyle olan ilişkilerini biliyormusun ?!?