Şimdi Ara

alttan 7 dersim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç derslere çalışmayınca böyle oluyor, kafamı o salak bilgilerle doldurmak istemiyorum ama şimdi alttan 7 dersim var ve okul ne zaman bitecek diplomama kavuşacağım diye düşünüyorum. okul şu an bitti ama sınavlara gideceğim, bir de il dışı sıkıntı. işin kötü yanı; kaldığım derslerle zerre alakam olmadı (elektronik, lojik falan) nasıl öğrenip de geçeceğim bunları? ya bıraksam diyorum yaş 22 olacak 23'den gün alacağım ekim'de; kaldı ki aileye verilen maddi zarar yanına kar kalacak, bırakmak da istemiyorum açıkçası.

ne yapmalıyım? moralim çok bozuldu.

• ilk dönem 7, ikinci dönem 5 dersim kaldı ben takmıyom artık kafaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla acıtmasın

THE BOMB HAS BEEN PLANTED
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

ilk dönem 7, ikinci dönem 5 dersim kaldı ben takmıyom artık kafaya

ya ben çok takıyorum. ailem üstüme geliyor. şehir dısına gidip gelmek de ayrı zor ya. bütünlemesiydi, vizesi, finaliydi. en 7-8 kere gidip geleceğim, kalacak yer vs.nefret ediyodum okudugum liseden, okudugum ünivesiteden de sırf şu elektrik yüzünden nefret ettim.
  • 11. sınıfta kaldım ama hiç alttan dersim yok
  • 9 tane dersim var alttan 3 tanesini verdim 6 kaldı.2-3 te bütte versem Allah bereket versin takma kardeş ya ben de takmıyorum hiç birikiyor ama olsun
  • üstten 4 ders verdim üni 2.sınıfım baltalı ilah mod off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alttan ders alma ve ortalama?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alttan 15 dersim var .d aldim veremiyorum .d neyin kafasini yasiyiosunuz .d

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

11. sınıfta kaldım ama hiç alttan dersim yok

şaka mısın kardeş lise değil üniversiteli adam
  • Seninle noktasından virgülüne kadar aynı durumdayım. Benim 6 ders var. Kara kara düşünüyorum bende napacağımı. O kadar masraftan sonra gidip kaydımı sildirmeyede gözüm yemiyo :S Kaldığım dersleride zerre anlamıyorum kafam almıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 18 Ağustos 2012; 2:09:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Seninle noktasından virgülüne kadar aynı durumdayım. Benim 6 ders var. Kara kara düşünüyorum bende napacağımı. O kadar masraftan sonra gidip kaydımı sildirmeyede gözüm yemiyo :S Kaldığım dersleride zerre anlamıyorum kafam almıyo.

aynen öyle, yemiyor sildirmek, yani cidden özel yurt parasıdır, iö harcıdır, bana gönderilen paradır çok para gitti çok. işte o dersleri de kafam almyordan ziyade almak istemediğimden bu haldeyim, ama yine de ailem yüzünden bu durumdayım bi yerde, o lanet liseye (anadolu teknik) beni yazdırıp sınırlamasalardı asla sevmediğim şeyi yapmak zorunda kalmayacaktım, bir şeyden nefret edersem asla sevemem bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imlacı

hiç derslere çalışmayınca böyle oluyor, kafamı o salak bilgilerle doldurmak istemiyorum ama şimdi alttan 7 dersim var ve okul ne zaman bitecek diplomama kavuşacağım diye düşünüyorum. okul şu an bitti ama sınavlara gideceğim, bir de il dışı sıkıntı. işin kötü yanı; kaldığım derslerle zerre alakam olmadı (elektronik, lojik falan) nasıl öğrenip de geçeceğim bunları? ya bıraksam diyorum yaş 22 olacak 23'den gün alacağım ekim'de; kaldı ki aileye verilen maddi zarar yanına kar kalacak, bırakmak da istemiyorum açıkçası.

ne yapmalıyım? moralim çok bozuldu.

durum nedir hocam. nasıl bi yol izledin?
  • Usta akıbetin aynı ben durum nedir ne yaptın acaba?

1.80 barajıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isovmelih -- 25 Mayıs 2014; 1:53:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Usta akıbetin aynı ben durum nedir ne yaptın acaba?

1.80 barajıda var

bırakmıştım, sen bırakmamışsındır umarım. :) şimdi auzef'te sosyoloji okuyorum 2.sınıfım.

he ben pişman değilim para harici üzüleceğim bir şey yok o okulla ilgili.
  • quote:

quote:

1.80 barajıda var

bırakmıştım, sen bırakmamışsındır umarım. :) şimdi auzef'te sosyoloji okuyorum 2.sınıfım.

canına tak etti demek

• quote:

quote:

1.80 barajıda var

Ben senin kadar cesur olamadım debeleniyorum hala hayırlısı artık .

Yine alttan bir sürü dersler geliyor falan off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isovmelih -- 28 Aralık 2014; 1:30:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.