< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Altuğ Güneş ile ilgili
-
-
kendi açtığı konu tamam da diğer konulara bile dadanmış insanlar yine izleyecek
ya troll ya da bir çekememezlik var gerçekten
-
Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız. Attığım şeyleri de okumadan yorum yaptı çoğu insan. Basitçe çok kısa bir şey izle sonra sen karar ver:
Bu attığım videoda onun dediği gibi yapan öğrenciler sınavda çok basit bir soruda bile patlayabilir. Bu kişinin "sınavda gelirse dediğim gibi yap geç" demesi sizce de bir felaket değil mi? Değilse tamam buyrun. Derdimi anlatamadım sanırım.
Bu konuya hakim olmayan birisinin kendi kendine izleyip sonra da "aaa ben çok beğendim bu hocanın anlatımını" diyebileceği bir şey. İşin felaket kısmı da buradan geliyor. O yüzden tek tek açıkladım.
-
Adam 6 saat manyetizma anlattı geçen sene. YouTube dünyasının en iyi dersi. Sağ el kuralını bize yedire yedire gösterdi. Sınavda da tutturdu. O soruyu açıklarken daha videonun en başında konu anlatımini bitirmeden gelmeyin diyor. O soruda gerek yok demesinin sebebi zaten konu anlatımında yaptığı işler. Dinleyen adam zaten biliyor ne demek istediğini. Kusura bakmayın. Siz çoğu şey aradan cımbızla çekip uğraşmissiniz. Geçen sene 1-2 ay sırf bu adamla çalışıp AYT 3-4 netlerden 12-13-14 yapan sürüyle adam var. Bunu başka bir yerden zor yaparsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özürlü bu adam bilader takma bunu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
en iyi fizikçi sensin reis boşver altuğ falan boş
-
olum adam kafayı yemiş boşverin yav madem bu kadar yaman paşaysa bu herif çıksın youtube a anlatsın bakalım bizim milletin en sevdiği şey bi bok yapmadan ona buna sallayıp sen yap diyince zamazingo bahane üretmesi ALTUĞ KRALDAN TYT FİZİK DİNLEDİKTEN SONRA NETLERİM DÜZELDİ KRALA SELAMLAR (RAUL)
-
eleştirebilirsin bunda bir sıkıntı yok da, işsiz gibi habire altuğ güneş niye kötülüyosrun her konuda? Bir kez yapılır iki kez yapılır da bu kadar abartmanın manası yok. Burada umut öncül esş gibileri sevmeyen insanlar da var ama hiçbirinin bugüne kadar açılan konularda zart zurt kötülediğini görmedik. Benim de sevmediğim hocalar var. Soran olursa şu şu sebepten dolayı iyi değil diyip geçiyorum. Öğrenci anlıyorum diyorsa sana ne demek düşer?
-
quote:
Orijinalden alıntı: canimfizikSiz konuyu çok yanlış anlamışsınız. Attığım şeyleri de okumadan yorum yaptı çoğu insan. Basitçe çok kısa bir şey izle sonra sen karar ver:
Bu attığım videoda onun dediği gibi yapan öğrenciler sınavda çok basit bir soruda bile patlayabilir. Bu kişinin "sınavda gelirse dediğim gibi yap geç" demesi sizce de bir felaket değil mi? Değilse tamam buyrun. Derdimi anlatamadım sanırım.
Bu konuya hakim olmayan birisinin kendi kendine izleyip sonra da "aaa ben çok beğendim bu hocanın anlatımını" diyebileceği bir şey. İşin felaket kısmı da buradan geliyor. O yüzden tek tek açıkladım.
Hocam altuğ hoca ile aranızda kan davası mı var ciddi soruyorum?
-
Hocam elestirinizde haklısınız ama neden bu kadar kafaya taktınız anlamadım piyasada zaten fiziği doğru bir şekilde anlatan 1 2 tane hariç kanal yok.Neden bir kişiyi bu denli kafaya taktınız anlamadım.
Herhangi bir kanalın dinamik dersini açın izleyin ne demek istediğimi anlarsınız zaten
reklamın iyisi kötüsü olmaz derler
altuğ hoca çıkarsa şaşırmam
-
knk esşyi önerir misin aytyi alacağım bu hafta
-
Ben 2018 de girdim o zamanlar kimse yoktu YouTube da zaten babam fizik hocası hep onunla çalıştım takip etmediğim için öneri vermem doğru olmaz
Lan indirim vardı keşke o zaman alsaydın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Elbette yok. İş dışında da çoğunlukla matematik dersleri veriyorum, fizik azınlıkta diyebilirim. Kaldı ki ne yaptığını bilen bir özel ders hocası için YouTube'daki dersler ticari anlamda tehlike değildir. Yani bazılarınızın sandığı gibi ticari bir endişem yok.
Bu kadar başlık açtım, kendisine de yazdım ayrıca özelden. Ses çıkarmıyor. Neden acaba? Bunu sorgulayın biraz da.
O kadar saçma sapan anlatımını ortaya koydum. Her videosundan saçmalık akıyor. Fizik bilmeyen insanların fanatik savunusu arkasına gizliyor kendisini.
Çünkü diyecek bir şeyi yok. Ben doğru düzgün bir iş yapıyorum diyemiyor.
Size alttan alta 'sınavda benim dediğim gibi çıkıyor' mesajını yedirmiş belli ki.
Bu forumun çoğu üyesi Bekir Avşar'ın da mayasını anlamak için saçmalamasını beklemişti. Tecrübeli arkadaşlar için zor olmasa gerek bazı şeyleri anlamak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mbayediagne10reklamın iyisi kötüsü olmaz derler
altuğ hoca çıkarsa şaşırmam
Massaka ve Diablo 63 gibi olur bu da
-
Yazım tarzlarıda benziyor boşluk bırakarak yazıyor ikisi de
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
en iyi fizikçi sensin reis boşver altuğ falan boş |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X