< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 6 Aralık 2020; 23:26:6 > |
Altuğ Güneş'in kendi anlamadan biliyormuş gibi anlatması (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu adam sayesinde liseden mezun olduktan tam 9 yıl sonra girdiğim 2020 yks de ayt fizik full tyt 1 yanlış. O yanlışta benim hatam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eee ? atomu parçalayabiliyor musun ? parçalayamıyorsan koş paketler al 1000 tl falan ver. tyt ayt fullemiş peh. o da bir şey mi ? atom parçalatıyoz lem biz fizik öğretiyoz lem biz fizikçiyiz oğlum hepimiz cernden kaçtık ashdashdhsadhsadh
-
Beğenmiyorsanız izlemeyin vaktinizi de kaybetmeyin arkadaşlar bu kadar basit zorla mı izletiyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar basit aslında ya
boşuna boşuna hoca için birbirini yiyorlar. Bütün paralı parasız hocalar için geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 9 Aralık 2020; 11:8:46 > -
Şahsen amacım tıp okumak ve bu bağlamda sınavda yeterli sırayı getirecek kadar fizik çözmekten fazlasına gereksinim duymuyorum. Altuğ Güneş'in 9-10 videolarından gidiyorum şimdilik, bundan sonra ESŞ'ye geçeceğim konular tam otursun diye arada oturtamadığım konular olursa da Umut Öncül'ün o konulara dair videolarından ve deneme videolarından gideceğim. Geçenlerde burada undo_control nickli bir hocaya açtığım bir konu sayesinde denk geldim. Ona da abone oldum ve onun videolarını da son dokunuşlar niyetiyle izleyeceğim. Altuğ Hoca benim gereksinimimi karşılamak için tek başına bile yeterli gelir mi gelir ancak ben detaylara çok fazla takılan biriyim. Undo_control hocam da öyle detaylarda boğulduğum bir soruyu buraya yazmamla karşıma çıktı mesela. Ve aklımda şüphe kaldı mı hep bir hataya düşüyorum, sırf o vesveseleri gidermek amacıyla saydığım diğer hocalara da bakacağım. Sizin "ÖSYM sorarsa..." meselesine gelirsek, haklı olabilirsiniz ancak hoca MEB kazanımlarına paralel gidiyor. Hoca derin fizik anlatma derdinde değil. Sınavda işimizi görsün yeter seviyesinde. Bahsettiğiniz gibi soruların YKS'de gelme ihtimali de sıfır. YKS'nin soru tipi ortada, kazanımlar ortada. Zaten fizik netleri malum, bu yüzden adamlar bunlara kafa yormuyor. Hatta öğrenci kendisi detayda boğulduğu taktirde yanıyor. Bu biyolojide ve fizikte çok başıma gelir. Biyolojide hep bir hinlik ararım halbuki düz mantık düşünsem bir sıkıntı olmayacak. Eleştiriniz derin fizik öğrenmek isteyen, fizik okumak vs. isteyen kişiler için geçerli. Aynı zamanda mühendislik öğrencisi olarak bu konuda haklılık payınız olduğunu söylüyorum ancak Altuğ Hoca, tıp isteyen varsa, kendim için söylediğim gibi beni yksde kazandıracak kadar fizikle donatsın kafasında olanlar vs. açısından yeterli bir kaynak. İçine sinmeyen de benim tasarladığım yolu izlesin, o hocalardan sonra artık soru kaçıranın da canı sağ olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seçilemeyen kullanıcı adı -- 30 Aralık 2020; 21:30:54 >
-
abov burası savaş alanına dönmüş
-
bu kadar yazıldığına göre altuğ güneş izlemek zorunluluk haline geldi
-
Sorsan millet ezberci eğitimden, olayların mantığının anlatılmamasından şikayetçi. Youtube'da Özcan Aykın başta olmak üzere fiziği hakkıyla öğreten adamlar varken saçmalığı belirtilen adamın övülmesi çok komik gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X