Şimdi Ara

Altuğ Güneş'in kendi anlamadan biliyormuş gibi anlatması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
29.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda artık bu tarz konular görmek istiyorum. Altuğ güneşin fizik bilgisi benden daha fazla değil. Bundan ve fizikle barıştan dinleyenler patlar sınavda. Matematik ve kimya hocaları genel olarak ayrı facia oraya hiç girmiyorum, çoğunun ne anlattığından haberleri yok.
  • Arkadaşlar bir şeyi eleştirebilmek için daha iyisini yapmanız gibi bir şart yok öncelikle bu nasıl bir safsata. Şahsiyetinize saldırı yapılmış gibi niye sinirlendiğinizi anlamadım.
    Bilen biri tarafından böyle bir uyarıyı duymuş olmak beni çok sevindirdi çünkü çevremde, bu anlatımlarda temelsiz bulduğum gerekçelerin; doğruluk, eksiklik veya yanlışlığını tartışabileceğim bir hocam yoktu.
    Karşılaştırma yapmak istemezdim ama başka bir hocanın basit sarkaç anlatımından sonra Altuğ hocamızın basit sarkaç soru çözümünü izleyince bir konuya hakim olmanın anlatımda ne kadar etkili olduğu görülüyor diye düşünmüştüm. Bu yazı sayesinde böyle videoları izlerken biraz daha şüphe kasımı çalıştırmam gerektiğini anlamış oldum.
    Bir hoca size fiziği sevdirir, biri sizin dilinizden anlar, diğeri kaliteli sorular seçer, öbürünün bilgisi fazladır. Bilgi çağında doğru bilgiye armut piş ağzıma düş diyerek, hocanın anlattığı her şeyi kitap kabul ederek ulaşamayız. Bir iki kaynak edinip ve kendimiz karşılaştırmalıyız. Bir serway bulmak ya da makale araştırmak bu yaşa geldiysek yapabilmemiz gereken şeyler.
    Böyle bir yazı görünce de savunmaya geçmek ya da işi, sen yap o zaman diyip başkasına yıkmak yerine kendimiz bir şeyleri değiştirmeliyiz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzscheöldüğünde -- 17 Haziran 2020; 19:45:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sakalliyi ben de begenmedim takip etmedim daha fazla ama forumda linc etmeye gerek yok utube da tonla bos video varken en azindan bildigi kadariyla bir seyler yapmaya calisani kinadim kendisi zaten ceng ci fizik 1.sinifta gormustur sizin gibi 4 sene gorse isi, o olsa o da yetkin olurdu ufak tefek ayrintilara takilmayin alan memnun satan memnun ayrica fizik video ile degil yalniz calisilmasi gereken bir ders oldugunu dusunuyorum ufak tefek taktik alirsin ama genel olarak fizik solo calisilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    Bilenlerden yazar mısınız birkaç tane? Saldırmıyorum, hakikaten bilmediğimden soruyorum. Geneline facia demissiniz, duzgun anlatanlar kimler? Cidden merak ettim. Cok kisi soyluyor bunlari ama iyi olanlari yazan yok su ana kadar.

• Loreley kullanıcısına yanıt
    ESŞ

• schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Fizikten ziyade diger alanlardan bahsediyordum, ESS'yi ben de kullaniyorum. Yine de tesekkurler yanit icin.

Hocam Behzat Rasuli de alanında iyi, fiyat politikasını kişiliğini vs. seversin ya da sevmezsin orası ayrı ama bildiğini sana aktarma konusunda gerçekten başarılı. PKOB ondan dinledim ve hiç pürüz kalmadiı diyebilirim. Yani dinlerken " Lan bu adamdan da dinliyoruz ama hadi hayırlısı " gibi güvensizlik duymuyorsun. Eminim kendisini seven sevmeyen herkes buna katılacaktır.

esş, behzat, mikail, matematigin fatihi, barış hoca, kimya özel başka gelmedi aklıma isinin hakkını veren
  • Ikinize de tesekkur ediyorum yanit icin. BR'nin guncellenmemis PKOB'unda cok hata var diyorlardi, o yuzden dinlemeyi birakmistim. Dinledigim kadariyla gayet kavramistim ama. Sag olun yeniden. :)

Güncelledi hocam onları yakın zamanda. Ama baya bi eski haliyle kaldı.

Fizikle barışla patlanir mi ya mis gibi anlatıyor adam

• O noktasına göre açısal momentum olayını merak edip baktım. Tam facia olmuş cidden
  • ne kadar uzadı bu mevzu ne zaman foruma girsem her ağzını açan kendi çabalarıyla bir şeyler koyan insanlara çamur atıyor kimse kusura bakmasın ben bir konuyu altuğ hocadan dinleyince o konuyla ilgili her şey bitti deyip kendime güveniyorum 3.senem bu zamana kadar dinlemediğim bir fizik hocası kalmadı nerdeyse az buçuk temeli olan biriydim geçen sene esş ile bitirmiştim fiziği sağolsun çok şey kattı bana fakat son haftalarda bir telaş basmıştı bayadır fizik tekrarı yapmıyordum bir şekilde denk geldi youtubedan altuğ hoca tarama videolarını bitirdim ve sınavdan çıkışta fizik adına mutlu ayrıldım.bakın anlamakta zorlandığınız kısmı söyleyeyim çoğu öğrenci son sene fiziğin teorik kısmıyla uğraşmıyor öğrencinin derdi yapabileceği en yüksek fizik netini yapıp ösymnin seni düşüreceği yerlere düşmemek altuğ hoca da bunu yapıyor işte.o yüzden evet Yüksek Lisans yapan bir mühendis olabilirsiniz çok iyi fizik biliyor olabilirsiniz ama eğitim sistemini kavrayamamışsınız maalesef.

• Çok biliyorsan sen anlat ortalık fizik öğretmeni dolu hiçbirinin müfredat ile alakası yok ben bugün fiziği fulleyebiliyorsam Altuğ güneşe borçluyum.
  • Altuğ hoca evet biraz ezbere kaçıyor ancak o ufak ezberler konun çoğu zaman oysm tarafından bilinmesi gereken yerlere yetiyor belki çok iyi fizik öğrenmiyorsun ama sınavı yapabliyorsun
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Hocayı savunduğunuz kısma diyecek bir şeyim yok. Ama konu sahibine siz çıkın daha iyisini yapın demeniz saçmalık. Zaten kendisi böyle yapılacaksa yapılmasın diyor. Kendisi de o yüzden yapmıyor olabilir veya başka işleri vardır. Ben ondan daha iyi yaparım ama yapmıyorum yazmamış.
    ASKJDLFSIUFHSDIFUHSDIVUGSFIDOGHDSFPJSDIFO
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.