altusun yeni çıkan al434sx dijital ekranlı bulaşık makinesinin performansı hakkında bilgi sahibi olan var mı
Bilindik Arçelik üretimi cihaz. Tavsiye etmem, ucuz kullan-at tarzı modellerden.
candoğan bey merhaba.cevapladığınız için teşekkür ederim.önermediğinizi biliyorum ama arçelik 6230ht ile altus al434sx arasında seçim yapmam lazım .altustaki 30dakikalık program ve üsten fıskiye var arçelikte yok birde kafama takılan lcd ekranın bozulma ihtimali çevirmeli düğmeye göre nedir.malzeme kalitesi olarak süper değil ama artık bulaşık makinesine yüksek fiyatlar vermek istemiyorum.çünkü alman malı 1300tl ye aldığım makine bulaşıkları durulayamadı.yerli üretimlerinde polinox olduğundan ve değişik yorumlar olduğundan kullanmadan bilemeyeceğim için cesaret edemiyorum ayrıca benim istediğim siemensin e serisinin 4 programlısı bile 996 tl ve polinox .bu yüzden bu ikisi arasında kaldım
Durulamayan makineniz ne oldu peki? İade mi ettiniz? Edemediyseniz yardımcı olayım. Altus'un da durulama etkinliğini çok iyi olduğunu sanmıyorum, Arçelik'te de durulamaya dair çok şikayet duyuyorum çevremden.
zorlu bir süreçten sonra iade edebildim.altus ve arçelik kullanan yakınlarımın makinelerinde son durulama suyu iade ettiğim makineden çok daha berrak.zaten arçelik ve altusun programları ve tüketim değerleri aynı.sadece ekranı değişik, lcd mi yoksa çevirmeli mi diye sorsam
Altus AL 435 X A+ 5 programlı bulaşık makinesi alan kullanan var mı Indesit DFG 15B10 TK A+ 5 Programlı ile arasında kaldım