Bildirim
Altyapı 50mbps kaldırıyor, 100mbps ye geçmek mantıklı mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
16 yetmiyorsa akk doldugunda geçebilirsiniz bence -
Altyapınız kaldırmıyor olabilir.
100 Mb'e geçiş yaparlar AKK'den sonra 24'e düşersiniz ama 100 mb hıza ulaşamayabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Altyapınız kaldırmıyor olabilir.
100 Mb'e geçiş yaparlar AKK'den sonra 24'e düşersiniz ama 100 mb hıza ulaşamayabilirsiniz.
Max gelen 80, kullanabildiğim ne yazık ki 40 hocam 50 de kopmalar oluyormuş akşam saatlerinde. Akn sonrası hız için düşünüyorum geçmeyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçiş yapamayabilirsiniz altyapınız 100Mbit kaldırmıyorsa müşteri temsilcisi veya bayi 100Mbit'lik pakedi işaretlediğinde sistem başvuruyu otomatik reddeder. İstese dahi geçiş işleminizi yapamaz. Belki müdürlük yapabilir onu tam bilmiyorum ama tahminimce onlarda da aynı şekilde olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 29 Eylül 2017; 16:38:53 > -
Müşteri hizmetlerini arayarak 100 mb paketine geçebilir. -
quote:
Müşteri hizmetlerini arayarak 100 mb paketine geçebilir.
Bildiğim kadarıyla altyapısının kaldırdığı hızdan daha yüksek bir pakede müşteri temsilcisi istese dahi geçiremiyor. -
Benim altyapım Vdsl'de bile 16 mb kaldırabiliyordu ben müşteri hizmetlerini arayarak 35-50-100'e kadar yükselttim amaç AKK'den düşmemek yoksa kim ister o kadar fazla para vermeyi dediğiniz gibi durum olsa bile kendi isteğimle geçirmenizi istiyorum bütün sorumluluklar bende diyorsunuz bu kadar. -
quote:
Benim altyapım Vdsl'de bile 16 mb kaldırabiliyordu ben müşteri hizmetlerini arayarak 35-50-100'e kadar yükselttim amaç AKK'den düşmemek yoksa kim ister o kadar fazla para vermeyi dediğiniz gibi durum olsa bile kendi isteğimle geçirmenizi istiyorum bütün sorumluluklar bende diyorsunuz bu kadar.
Süperonline'de bu tarz bi duruma kendim tanık olmuştum daha yüksek bi pakedi seçtiği zaman kabul etmiyordu. Bu sebeple bu kadar eminim başka birisinin daha başına gelmişti aynı durum müşteri temsilcisi geçirmeyip kayıt oluşturarak yüksettirmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 29 Eylül 2017; 21:46:50 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X