Şimdi Ara

Altyazı büyütme hakkında yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalar PANASONIC TX-L42E5E ile hard diskten film izlerken altyazılar çok küçük görünüyor, altyazı fontunu nasıl büyütebilirim ?

• Panasonic ana konusunda sorarsanız daha çabuk yanıt alırsınız. TV'de altyazı büyütme fonksiyonu olmayabilir.
  • Mp4, mkv, wmv dosyaları için mkvmerge programını; avi'ler için ise Aviaddxsub programını kullanırsanız sorununuz muhtemelen çözülecek. (Tv'im st30 model) Mkvmerge'ün 3.4.0 gibi eski bir versiyonunu kullanmanızı tavsiye ederim, ayar filan gerektirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Panasonic ana konusunda sorarsanız daha çabuk yanıt alırsınız. TV'de altyazı büyütme fonksiyonu olmayabilir.

yazdım ama cevap gelmediği için konu açtım. evet tv de büyütme fonksiyonu yok ama programla bi şekilde olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

Mp4, mkv, wmv dosyaları için mkvmerge programını; avi'ler için ise Aviaddxsub programını kullanırsanız sorununuz muhtemelen çözülecek. (Tv'im st30 model) Mkvmerge'ün 3.4.0 gibi eski bir versiyonunu kullanmanızı tavsiye ederim, ayar filan gerektirmez.

nasıl yani eski bi mkvmerge sürümüyle altyazıyı gömdüğümde olay çözülücek mi ?
  • dostum anı tvden bende de var sorun altazıda değil.. filmin orjinal boyutlarına baktığın zaman altyazı/film oranının sabit olduğunu gorursun, ama düşük çözünürlükteki filmi büyüttüğünde tv altyazısını aynı oranda büyütmez. yani yapacağın en mantıklı şey yüksek çözünürlük film indirip izlemek.. 4.37gblik 720p sürümler işini görür..
  • yüksek çözünürlükte indirsen aynı. değişen birşey yok. altyazı gömme olayıda boş. bir film izleyecez diye gömmeyle felan uğrasacaz. en iyisi harici media player. ben hdmi ile pc den izliyorum... Panasonic nasil böyle bir olayi düzeltmez neticede çoğu insan film izlemek için alıyor tv yi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var mı yardımcı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

var mı yardımcı olacak?

Çözümü yok. TV üzerinde alt yazı büyütebileceğiniz bir ayar mevcut değil. Tavsiyem harici medya oynatıcı kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treabacks -- 27 Mayıs 2013; 11:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

quote:

var mı yardımcı olacak?

Çözümü yok. TV üzerinde alt yazı büyütebileceğiniz bir ayar mevcut değil. Tavsiyem harici medya oynatıcı kullanın.

baska oynatıcı kullanırsam alt yazıyı buyultebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

var mı yardımcı olacak?

Kullanacağınız harici oynatıcının alt yazı ayarlarında büyütme seçeneği varsa ki almadan önce araştırın, büyütebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

var mı yardımcı olacak?

Kullanacağınız harici oynatıcının alt yazı ayarlarında büyütme seçeneği varsa ki almadan önce araştırın, büyütebilirsiniz.

baska alternatif yok mu hocam, su sıralar maddi sıkıntım var.

• ++++++

• ++++

• vay arkadaş koskoca forumda bu problemi yaşayan yok mu?
  • Panasonic Dt50 tv sahibiyim bir kaç film hariç denediğim çoğu filmde alt yazı çok küçük eşimle okumakta güçlük çekiyoruz. Bazı filmlerde büyük bazılarında küçük olmasınıda çözebilmiş değilim.
  • alt yazı büyütme işini bende merak ediyorum araştıralım az daha..
  • Arkadaşlar sorun bende de var altyazıyı gömmekle uğraşmak istemiyorum ne yapabilirim hdmi kablo var ama pcyle ugrasmak istemiyorum kur tak filan
    altyazıyı gömmeden usb ile nasıl hallederim?
  • Bende de Seg Tv var. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum, fılm bluray de olsa hd de olsa altyazı hep.küçük. Çözebilen var mı??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.