Şimdi Ara

Altyazı problemsiz Divx player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öyle bir divx player arıyorumki hem Hdmi girişi olsun hemde altyazıları kendiniz seçebilesiniz.
    yani divx dosyasıyla , altyazı dosyasının ismi aynı olmaksızın, itediğiniz altyazıyı siz kendiniz seçebilesiniz.
    Böyle bir divx player varmı?
    Lütfen yardımcı olsun birisi. Daha öncede 5 kere sordum, tüm form u aradım böyle bir bilgiye ne ulaştım, neden forumdaki bir arkadaştan cevap alabildim.

Şimdidden teşekkürler, Saygılar

• arkadaşım samsung marka kullan
    bende aynı sorunla cebelleştim sonucu mükemmel istediğin altyazı seçebiliyorsun ve türkçe altyazı desteği var

hadi kolay gelsin
  • Vestel den şaşma derim, ama yine de sana kalmış.ben vestel kullanıyorum ve gayette memnunum
  • Yazılımı güncellenebilen ve yaygın bir çipe sahip cihazları tercih etmelisiniz. Çünkü sık aralıklarla çıkan yazılım güncellemeleri sayesinde, cihazda sorun varsa da düzeliyor. Philips, Vestel, Toshiba ve Samsung markalarını tercih edin. En problemsiz olanlar bunlar.
  • firmware bolca olanlardan alın. firmware yapmadan zor istediğiniz imkansız gibi. mesrla bi goldmaster, philips, trimax ve bikaç marka daha var bazı modeller üzerinde kulanıcılar çalışıp onlarca firmware çıkarıyorlar ve harika, istediğinizi kolayca yükleyebiliyorsunuz. ben goldmaster düşünüyorum hem ucuz.(60 liralıklarda da değil 95 ytl en ucuz yerde ama çok iyi makine niye fazlasını vereyim toshiba fln? hem hiç + sı yokken) mtk çipli güncellenebilir model:=) bu kadar basit artık düşünmüyorum ben alıcam cihazı 20 tane firmware var en beğendiğimi kendim seçerimhh sıfır sorun 100 memnuniyet.
  • çok teşekkürler bilgi için arkadaşlar ama hangi model?
    mesela samsung ve vestel in hangi modelleri hem divx için altyazı seçebilme özelliğine , hemde hdmi girişine sahiptir?

Lütfen cevap yazın, ne derseniz onu alacağım :)

şimdiden saygılar
  • evet hdmi çıkışı olan bi divx player vardır umarım eğer varsa evdeki Lg divxi hediye edip hdmi çıkışlı ve altyazı sorunu olmayan bi divx player alırım ucuzundan haha
  • Bütçe belirtmemişsizn ama, ben daha yeni Philips DVP 5980/12 aldım. USB girişi, HDMI bağlantı mevcut ve çok başarılı up-scaling yapabiliyor. Div-x için de firmware sonrası oldukça başarılı sonuçlar alan arkadaşlar var forumda.
  • Bende aynı dertten muzdariptim ve G-909 aldım kurtuldum, bence gayet güzel bir cihaz.
  • goldmaster su anda en uygun nereden alınır
  • premıer pht 58 modelını kullanıorum önerırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.