Şimdi Ara

altyazı (.sub) dosyasını Win. Media Playerda nası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    altyazı dosyasını BSplayerda açabiliyoruz ama w.media playerda nası açabilicezz bunu?

• açılmaz.öyle hatırlıyorum.
  • Açılır, DivxG400 adlı programı bul, rahatlıkla açılır.

Tabii film dosyası ile altyazı dosyasının isimlerinin aynı olması lazım.
  • directvobsub diyede bi eklenti varmış..
    sağol age
  • MP 9.0 da Play Menüsünde Subtitles var, ama filmle aynı isimde olması gerekiyor sanırım altyazının.
    Bir de TR karakterlerde bozuyor MP.
    En iyisi sen BsPlayer kullan.
  • systraydeki maviekran iconuna çift tıkla substitles sekmesinden ayarlarsın
    saygılar
  • peki alt yazı ile filmi birlesterip vcd ye cevirip televizyonda nasıl seyredebiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alt yazı ismiyle film ismi aynı oldumu 9 serisi okur direk ha tabi show subtitles açık olacak...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by griswold</i>
    <br />alt yazı ismiyle film ismi aynı oldumu 9 serisi okur direk ha tabi show subtitles açık olacak...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • alt yazı ismiyle film ismi aynı oldumu 9 serisi okur direk ha tabi show subtitles açık olacak...
    media playerde alt yazı olarak acarsa cd ye aynı a sekilde yazacaktır.oda olmazsa ffdshow programını kullan ben suanda bu programı kullanarak alt yazılı olarak cd ye aktarıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASiK_SHaKeSPeaRe

alt yazı ismiyle film ismi aynı oldumu 9 serisi okur direk ha tabi show subtitles açık olacak...
    media playerde alt yazı olarak acarsa cd ye aynı a sekilde yazacaktır.oda olmazsa ffdshow programını kullan ben suanda bu programı kullanarak alt yazılı olarak cd ye aktarıyorum.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.