Açılır, DivxG400 adlı programı bul, rahatlıkla açılır.
Tabii film dosyası ile altyazı dosyasının isimlerinin aynı olması lazım.
directvobsub diyede bi eklenti varmış.. sağol age
MP 9.0 da Play Menüsünde Subtitles var, ama filmle aynı isimde olması gerekiyor sanırım altyazının. Bir de TR karakterlerde bozuyor MP. En iyisi sen BsPlayer kullan.
systraydeki maviekran iconuna çift tıkla substitles sekmesinden ayarlarsın saygılar
peki alt yazı ile filmi birlesterip vcd ye cevirip televizyonda nasıl seyredebiliriz?
alt yazı ismiyle film ismi aynı oldumu 9 serisi okur direk ha tabi show subtitles açık olacak...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by griswold</i> <br />alt yazı ismiyle film ismi aynı oldumu 9 serisi okur direk ha tabi show subtitles açık olacak... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
alt yazı ismiyle film ismi aynı oldumu 9 serisi okur direk ha tabi show subtitles açık olacak... media playerde alt yazı olarak acarsa cd ye aynı a sekilde yazacaktır.oda olmazsa ffdshow programını kullan ben suanda bu programı kullanarak alt yazılı olarak cd ye aktarıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ASiK_SHaKeSPeaRe
alt yazı ismiyle film ismi aynı oldumu 9 serisi okur direk ha tabi show subtitles açık olacak... media playerde alt yazı olarak acarsa cd ye aynı a sekilde yazacaktır.oda olmazsa ffdshow programını kullan ben suanda bu programı kullanarak alt yazılı olarak cd ye aktarıyorum.
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme