Şimdi Ara

Altyazısız film izlemek için hangi seviyede ingilizce gerekli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmden filme değişir ama bence B2+ (B2+ diye bir seviye yok b2 üzeri demek istemiştim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 29 Haziran 2013; 0:23:59 >
  • Ayrıca Bir amerikan dizisi izliyorsa kültürünü de bilmen gerekli esprileri anlaman için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviye olayını boşver bence en önemlisi ingilizceyi en doğru şekilde nasıl öğrenmeli bunu araştırmalısın.intermediate seviyesinde isen zaten olay kelime dağarcını geliştirmede ve kulak aşinalığını arttırmakta yatıyor bence.Kısacası kendini geliştir zamanla zaten altyazı olmadan bir filmi anlayıp anlayamayacağını kendin anlarsın.

Ayrıca en azından ingilizce altyazılı izleyebilirsin.Böylece anlayamadığın yerlerde durdurup yavaşça okuyarak çözebilirsin.
  • eyvallah beyler sağolun cevaplar için , bana normalde makale ingilizcesi yeterli yani okudugumu anlamam yeterli ama ben ingilizce filmleri dublajsız ve alt yazısı da izleyip anlamak istiyorum
  • Cinéma kullanıcısına yanıt
    O zaman advanced in 2 altıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

quote:

Orijinalden alıntı: akilyolu.

quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

Beyler böyle bir ingilizceye sahip olabilmek için intermediate seviyesinde biri kaç ay çalışmalıdır ?

Öncelikle izlediğin filme bağlı.Yani bazı filmlerin konuşmaları gerçekten zor anlaşılıyor, bazıları ise çok basit.Ama upper-intermediate birisi normal düzeyde bir filmin çoğunluğunu anlar.Animasyonların da %80-%100 ünü anlar.

Şimdi Türkiyede ingilizce çalışmayı veya ücretli eğitim almayı düşünüyorsan unut bunu.3-5 kuruş fazla para ver, git yurt dışına.Hem pratik konuşmada hem de kulak aşinalığında katkısı olur.Kazandığın özgüven de cabası...

3-5 kuruş derken?

3 sıfır unutmuş

• ben advancedim anlayamıyorum
  • Upper Intermediate

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.