Şimdi Ara

Alyseiass (Senju Hashirama.) DOLANDIRICDIR! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
4.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Velet güya 11 Eylül'de Türkiye'ye dönüyordu.Paranı vericem felan demişti yalan oldu :)
  • O avatarlı birine nasıl güveniyonuz cidden hayret ettim
  • Olay noldu.
  • @Senju Hashirama ahlaktan yoksun bir elaman. 80 lira için adamlığını satan birinden hayır beklememek lazım. Bana da 2 kod sattı sahte çıkınca parayı yollamadı tamamen dolandırıcıdır.

Usta sen mahkemeye gidelim dersen gelirim. Karakol falan direk gelirim suç duyurusunda bulunalım istersen. Elimde kanıtlarda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Olay noldu.

Halen muallakta sözde Türkiye'ye gelince bana para göndericekti ama halen göndermedi bişi de yapmadı tamamen sahtekar çıktı velet.
  • lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Şimdi geçmiş olsun eyvallah yapan arkadaş umarım ettiğini bulur da

Diğer bir nokta Para'nın önemsiz olmasını belirtip durmuşsun.

Madem o kadar önemsiz senin için 150 lira veya herhangi bir mebla git bağış yap destekte bulun hayra geçecek iş yap. Şov yapma.

Yanlış anlama sana kızdığımdan değil ama bu ülkede ve dünyada paraya,yemeğe,üste başa ihtiyacı olan o kadar çok insan var ki şu oyuna verdiğiniz paranın hesabını burada şov olarak yapmanız açıkcası kanıma dokunuyor.

Tekrar geçmiş olsun ama şu konularda dediğim gibi azıcık hassasiyet gösterirseniz sevinirim.

Paraya önem vermiyor diye, parayı kulanış önceliğini neden kendi değil de hayır kurumlarında kullanmak zorunda anlamadım? Ayrıca kapitalist düzende bağış yapsa ne olacak? İnan sadece kafanı para kazanmaya odakladığında kazanması çok kolay bir şey. Ben tatilde 35$'ı 5 günde 7500$ yaptım. Ve daha yüksek meblağlarda da kazanabilirdim ama kazandıkça paranın ne kadar değersiz olduğunu ve birçok sıradan vatandaşın o parayı kazanmak kaç aylarca emek verdiğini hatırladıkça para kazanmayı bir amaç olarak değil, bir eğlence aracı olarak görmeye başladım. Ki bu arkadaş da eğlence olarak görüyor olsa gerek ki parasını oyuna yatırmış.

Hocam 35$ ı 7500$ nasıl yaptınız? :o

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

yapmaz o 1.hokage. bu adamın her ay konusu açılıyor maşallah.d adam çalıyor ama icraat var.d

madara'yı da dolandırmıştı
  • Ah ah bu konudada - yağmuru yemisim nerde eski hesabım :/ (vahcan4444)

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

bende bloklu sanırım . Anime nickli kimseye guvenmıyorum .

bana da mı

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Küçük miktar için polislerde uğraşmıyor ki, aşırı derecede üzerinde durmanız lazım diceksin ki ben elemanın ceza alıp almamasını takmıyorum parayıda takmıyorum sadece bana elemanın ev adresini bulun yeter diye, bu şekil üzerinde durursan ev adresini elde edersin gider döversin alırsın paranı easy

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Küçük miktar için polislerde uğraşmıyor ki, aşırı derecede üzerinde durmanız lazım diceksin ki ben elemanın ceza alıp almamasını takmıyorum parayıda takmıyorum sadece bana elemanın ev adresini bulun yeter diye, bu şekil üzerinde durursan ev adresini elde edersin gider döversin alırsın paranı easy

16-17 yaşında çocuğu mu döveceksin ? Dövüpte ne elde ediceksin ?
  • LâwlietLawsford kullanıcısına yanıt
    Dersini alacak birdaha böyle bir işe kalkışmayacak. Sen cocuktur küçüktüm şerefsizdir dersin net basından böyle, o cocuk da takmaz baskalarını dolandırmaya devam eder. Ama gidip de ev adesini bulur basarsan birdaha bu işe kalkışmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: LâwlietLawsford

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Olay noldu.

Halen muallakta sözde Türkiye'ye gelince bana para göndericekti ama halen göndermedi bişi de yapmadı tamamen sahtekar çıktı velet.

Yalancının teki o herif.

Edit: İsterseniz numarasını vereyim 1.mesaja editleyin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 7 Ekim 2014; 0:23:12 >
  • tam lol olmuş
  • böyle insanlarda var işte. annesi babası bunu yapar iken acı çekmiş gram zevk almamış yemin ederim.
  • Kullanıcı Adını : Alyseiass yapmış kişidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LâwlietLawsford

Kullanıcı Adını : Alyseiass yapmış kişidir.

Parantez içinde başlıkta belirt istersen hocam yeni nicki budur diye. Anlamadığım hala ban yememiş olması

Edit: Belirtmişsiniz yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 9 Kasım 2014; 17:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammettuncer

quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Forumdan uzaklaştırılıcam belki ama . Bunun gibi şerefsiz ahlaksız kişiliksiz it oğlu itler varken bu ülkeden bi bok olmaz aldığı para kursağından geçicek mi çok merak ediyorum . Biryerlerde illa çıkıcak hiç düşünemiyorlar bunu beyinsiz herifler .

Allahınızı severeniz kendi milletini bizden fazla aşağılayan başka millet var mı?

Ülke ile ne alaksı var Amerikadaki herkez trust mu?

İnsanın içinde olan bişey herkez iyi olsa kötü anlaşılmazdı.

Edit:Ülke ile ne alakası var.

Herkez trust ne ya

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.