Bu konu konuşuldu ama sorular hep am2+ üzerineydi.kaldı ki bu kartlara am3 işlemci oluyor. am3 işlemcilerde dd2 desteği de var, bu yüzden geriye dönük kullanım mümkün deniliyor. bende msi k9n ultra ana kart var am2.bu karta am3 işlemci (amd2 x2 250) deneme amaçlı takılabilir mi işlemci zarar görür mü? deneyen kullanan var mıdır diye soruyorum.bu bilgiler ışığında mümkün görünüyor ama yinede profesyonellerin teyidine ihtiyacım var.
teşekkürler.düz mantıkla takılabilir diye düşünmüştüm.pinler mi uymuyor yoksa ön bellek sorunu mu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: serdaryal
teşekkürler.düz mantıkla takılabilir diye düşünmüştüm.pinler mi uymuyor yoksa ön bellek sorunu mu acaba
alıntı kesın emın olmamakla bırlıkte sunu yazayım, am2+ olar 940 pin am2 lerde 940 pin senın ıstedıgın ıslemcı 938 pın, ben eski am2+ asus borduma senın ıstedıgın ıslemcıden katıp 6 ayda kullanmsıtım hıc bır sorun yoktu. sanırım onbellek fılan degıl daha baska olaylar vede bıos guncellemerının olmadıgından takılamaz dıye dusunuyorum. takılsa bıle ya randıman alınamaz yada terslıkler cıkabılır. en ıyısı am2 board ıle am3 ıslemcı kullanan arkadasların bılgılerını okusak daha faydalı olur gorusundeyım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme