Bildirim
AM3, AM4 Anakart Uyumluluğu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İşlemciniz AM4 anakartlarla uyumlu değil. -
Girer niye girmesin sonuçta AM3'ün AM4'e göre daha az pini var
Şaka bir yana AM3 ile AM4 tamamen farklı soketlerdir, AM3 işlemci AM4 anakartta çalışmaz. -
Anladım dostlar. O zaman anakart ve işlemciyi beraber değiştirmem gerekecek. Peki DDR4 anakartta DDR3 ramlerimi kullanabilecek miyim? -
Yok hocam DDR3 ddr4 ve am3 am4 birbiriyle tamamen uyumsuzdur çaprazlama takamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ryzen ailesine geçiş yapacaksanız eğer işlemci, anakart ve ram masrafınız olacak maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Ryzen ailesine geçiş yapacaksanız eğer işlemci, anakart ve ram masrafınız olacak maalesef.
Öyle olacakmış. Ben her zaman yaptığım gibi yavaş yavaş geçiş yaparım diye düşünüyordum fakat 3 bileşeni beraber değiştirmem gerekecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: n3Xtg34r
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Öyle olacakmış. Ben her zaman yaptığım gibi yavaş yavaş geçiş yaparım diye düşünüyordum fakat 3 bileşeni beraber değiştirmem gerekecek.
Değiştirdiğinize değecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X