Şimdi Ara

AM4 Soket Athlon 200GE Apu + MSİ A320-A Pro Anakart ( Uygun Fiyat )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 AM4 Soket Athlon 200GE Apu + MSİ A320-A Pro Anakart ( Uygun Fiyat )

Merhaba arkadaşlar;

Aşağıdaki belirttiğim ve birlikte kullandığım anakart + işlemci setini birlikte satıyorum.

Akıllı olmuyan Televizyonumu canlandırmak amacıyla almıştım.

Çok temiz kullanılmıştır. 4K Fİlm izleme, Netflix ve CS:GO, Pubg Mobile, FM, EU4, LoL hatta GTA 5 dahil olmak üzere bir çok oyunu oynadım diyebilirim.

İşlemcinin içerisinde yer alan VEGA 3 GPU sayesinde ekran kartına ihtiyaç duymadan bir çok işinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Youtubeda bir çok inceleme videosu mevcuttur.

İşlemci 2 çekirdek 4 İzlek yapısı sayesinde performansı gayet yerinde. 35W TDP Değeriyle zaten 60 dereceyi geçtiğini görmedim. Elektrik faturanızada tam bir bütçe dostu.

Fiyat Performans işlemci diyebiliriz. Piyasada şu anda VEGA 3 GPU dan daha kötü ekran kartları 500 TL den satılıyor. Gerisini siz düşünün arkadaşlar. Bu fiyata hem işlemci hem ekran kartı alıyorsunuz.

Anakart ise alınalı daha 1 sene yeni oldu. Kutusu ve tüm aksamları durmakta. Faturası mevcuttur. 1 Hafta önce biosunu güncelledim. 2 Sene garantisi daha devam etmektedir.

Alan arkadaş oldukça temiz bir sistem satın almış olucak. Piyasada eski püskü sistemler yerine ilerde daha yükseltmeye müsait bu sistemi bu fiyata kaçırmayın derim.

Satılan İşlemci ve Anakartı Seti

AMD Athlon 200GE 3.2 GHZ VEGA 3 APU İşlemci AM4 Soket

MSI A320M-A PRO Amd A320 Soket AM4 DDR4 Anakart

Fiyat: 650 TL

Ürüne Ait Resimler

AM4 Soket Athlon 200GE Apu + MSİ A320-A Pro Anakart ( Uygun Fiyat )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.