Şimdi Ara

[SATILDI] Hem İşlemci Hem Ekran Kartı AMD APU 3000G Şok Fiyata !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Hem İşlemci Hem Ekran Kartı AMD APU 3000G Şok Fiyata !!!

***SATILMIŞTIR***

Merhaba arkadaşlar. AMD Athlon 3000G İşlemcim satılıktır. Güncel bir işlemcidir. AM4 Soket uyumludur. AMD firması ATHLON markasının 20.yılına özel olarak çıkarmıştır. İsminin ATHLON olduğuna bakmayın Yeni nesil AMD RYZEN 14 nm mimarisi vardır içinde. Bu işlemci 2 Çekirdek 4 izlek yapısı sayesinde gerçek 4 çekirdek gibi çalışır ve 3.5 GHZ hıza sahiptir .Kendi içinde En son nesil güncel VEGA 3 ekran kartı çekirdekleri vardır. Bu sayede GTA 5, CS:GO ve LOL dahil piyasadaki bir çok oyunu oynuyabilirsiniz. Böylece ekran kartına ekstra para verme derdinden kurtulursunuz. Güncel mimari olduğundan AMD FSR, Vulkan, DX 12 gibi teknolojileri destekler. Bu sayede oyunlarda yüksek FPS alabilirsiniz.

İçindeki ekran kartı Sadece 700-800 TL'ye satılan eski sürücü desteği bile bitmiş R7 240 ve GT 730 gibi kartlardan bile güçlüdür.. Hatta anakartınız destekliyorsa Overclock yapıp %30 performans artışı elde edebilirsiniz. Bedava Fiyata hem ekran kartı, hem işlemci özelliği olan bu AMD APU işlemciye sahip olabilirsiniz. Piyasadaki bir çok eski i5 ve i3 işlemcilerden bile daha güçlüdür.

Son Fiyattır 1 kuruş dahi indirim yoktur, Saçma tekliflerde bulunanlara dönüş sağlamıyorum.. Önce ödeme sonra kargo çalışıyorum. Yıllardır foruma üyeyim, güven sorunu yaşıyan kendi tercihidir.

Sistemden sökmeden önce sorunsuz çalıştığına dair görselleri kaydettim, aşağıdan bakabilirsiniz. Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun.

Fiyat: 300 TL ***SATILMIŞTIR***

( Kargoyu Alıcı Öder )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• İyi satışlar [SATILDI] Hem İşlemci Hem Ekran Kartı AMD APU 3000G Şok Fiyata !!! 

• Ürünün bu fiyata ilk anda gitmemesine şaşırıyorum ikinci el piyasasının tadı kalmadı.

• nck06 kullanıcısına yanıt

sağolun hocam.

• Ryzen kullanıcısına yanıt

Forumda ikinci el piyasası ölmüş hocam. Bundan 3-4 sene evvel bir ilan açardım, emin olun aynı gün 5-6 mesaj atıp soran olurdu.

Şimdi 1 aylık ilana 2 tane yazan adam yok.

Fiyatıda piyasadan %30-40 arası ucuz koydum halbuki.

Bakın forumda fiyatı 300 TL düşürmeme rağmen satılmadı.

Tam tersi Letgoya bugün 350 TL den koydum ve aynı akşam satıldı.

Ya forumdakilerde para yok yada artık insanlar bedavaya almaya çalışıyor sanırım ürünleri başka açıklama bulamadım.

Hayırlı akşamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.