< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
INTEL VS AMD ( sistem önerisi ) (6. sayfa)
-
-
pcıe yüzünden kafam karıştı . atx 3.1 gelecekmiş . bu atx olayını yeni öğrendim atx ne kadar yukarı gecikme ms o kadar düşük . ekran kartıyla güç kaynağını beraber alırım . soğutucu hangisini alayım ?
-
çok farklı şeyler, atx3.1 psularda olması lazım pıyasada
sogutucu biri ekranlı fark o degıl mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rpm 2000 olan 13.000 tl ekranlı olanı görünüş daha iyi kararsız kaldım . 2000 rpm e fiyat farkı değer mi ? atx 3,1 psu lar daha yaygınlaşmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System Lord -- 27 Kasım 2024; 20:39:44 > -
-
qp bilişim güvenilir mi ? son 3 ürün . fiyat iyiymiş .
https://www.hepsiburada.com/corsair-coresair-420mm-h470i-cw-9061004-ww-rgb-am5-1700p-sivi-sogutmali-islemci-fani-p-HBCV000071RHAF?magaza=QP%20Bili%C5%9Fim
-
Alisveris yapanlar var forumda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 parça itopyadan aldım bunu oradan alırım olmadı bakarım duruma göre . 13.000 lik modelin lcd ekran kiti varsa onu alırım
-
monitörü ekran kartına göre mi seçeyim ? yoksa ekran kartını monitöre göre mi ?
-
farketmez
birbiriyle eşleştirmelisin
çözünürlüğünü ve yenileme hızını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 28 Kasım 2024; 12:4:42 > -
2k ve üzeri günlük kullanımda çözünürlük olarak sıkıntılıymış ? youtube internet vs
-
herhangi bir sıkıntı yok
8k monitörler çıktı 2k nın 9 katı
-
bu nasıl ? gysnc işlemcisi var heralde bu ekran da
ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıASUS ROG SWIFT PG27AQN 27" 360Hz 1ms HDMI DP USB 3.2 G-Sync Pivot HDR10 QHD UltraFast IPS Siyah Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/asus-rog-swift-pg27aqn-27-360hz-1ms-hdmi-dp-usb-32-g-sync-pivot-hdr10-qhd-ultrafast-ips-siyah-gami_u21489 -
Hocam bence sistem toplamak yerine hazır sistemi özelleştirerek almanız daha uyguna gelir. Ekran kartsız satan görmedim ama sizin yerinizde olsam ekran kartlı alır sonra ekran kartını ucuza satarım. Örneğin:
Kasayı örnek olarak attım, İsteğinize göre yükseltmeler yapsanız bile yine fiyat bandınızın altında kalıyor gibi. Üstelik ekran kartını da satarsanız çok daha ucuza denk geliyor. Bence bu tarz bir şey düşünebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu saatten sonra zor parçaların çoğunu aldım . soğutucu hallettim mi geri kalanı rtx 5000 le beraber toplarım . ekran + kart + güç kaynağı + kasa
-
soğutucu hangisi fiyatlar uçmadan almam lazım
-
kasa corsair 500d airflow max 360 mm sığar .
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...RAIJINTEK SCYLLA PRO CA240 ARGB Su Soğutma Kiti Yumuşak Esnek Boru Kolay Montaj CPU Su Bloğu DDC RBW Lowara Pompa (0R10B00215) | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/raijintek-scylla-pro-ca240-argb-su-sogutma-kiti-yumusak-esnek-boru-kolay-montaj-cpu-su-blogu-ddc-rbw-lowara-pompa-0r10b00215.htmlbu soğutma kiti kurtarır mı .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X