Şimdi Ara

INTEL VS AMD ( sistem önerisi ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anakart işlemci destegıyle kartın ne alakası var,
    güç kaynaklarında ztn 4000 serisi ile birlikte pcie 5.0/atx 3.0 var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

pcıe yüzünden kafam karıştı . atx 3.1 gelecekmiş . bu atx olayını yeni öğrendim atx ne kadar yukarı gecikme ms o kadar düşük . ekran kartıyla güç kaynağını beraber alırım . soğutucu hangisini alayım ?

• System Lord S kullanıcısına yanıt
    çok farklı şeyler, atx3.1 psularda olması lazım pıyasada
    sogutucu biri ekranlı fark o degıl mı

rpm 2000 olan 13.000 tl ekranlı olanı görünüş daha iyi kararsız kaldım . 2000 rpm e fiyat farkı değer mi ? atx 3,1 psu lar daha yaygınlaşmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System Lord -- 27 Kasım 2024; 20:39:44 >

qp bilişim güvenilir mi ? son 3 ürün . fiyat iyiymiş .

https://www.hepsiburada.com/corsair-coresair-420mm-h470i-cw-9061004-ww-rgb-am5-1700p-sivi-sogutmali-islemci-fani-p-HBCV000071RHAF?magaza=QP%20Bili%C5%9Fim

Alisveris yapanlar var forumda.

• 2-3 parça itopyadan aldım bunu oradan alırım olmadı bakarım duruma göre . 13.000 lik modelin lcd ekran kiti varsa onu alırım

• monitörü ekran kartına göre mi seçeyim ? yoksa ekran kartını monitöre göre mi ?

farketmez

birbiriyle eşleştirmelisin

çözünürlüğünü ve yenileme hızını

* Oyun kategorilerine göre en iyi ekran kartları ve oyun işlemcileri, En iyi PC oyun sistemleri | DonanımHaber Forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 28 Kasım 2024; 12:4:42 >
  • Münebbih kullanıcısına yanıt

2k ve üzeri günlük kullanımda çözünürlük olarak sıkıntılıymış ? youtube internet vs

herhangi bir sıkıntı yok

8k monitörler çıktı 2k nın 9 katı

• Münebbih kullanıcısına yanıt

bu nasıl ? gysnc işlemcisi var heralde bu ekran da

INTEL VS AMD ( sistem önerisi )
    INTEL VS AMD ( sistem önerisi )ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ASUS ROG SWIFT PG27AQN 27" 360Hz 1ms HDMI DP USB 3.2 G-Sync Pivot HDR10 QHD UltraFast IPS Siyah Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/asus-rog-swift-pg27aqn-27-360hz-1ms-hdmi-dp-usb-32-g-sync-pivot-hdr10-qhd-ultrafast-ips-siyah-gami_u21489
  • Hocam bence sistem toplamak yerine hazır sistemi özelleştirerek almanız daha uyguna gelir. Ekran kartsız satan görmedim ama sizin yerinizde olsam ekran kartlı alır sonra ekran kartını ucuza satarım. Örneğin:

Kasayı örnek olarak attım, İsteğinize göre yükseltmeler yapsanız bile yine fiyat bandınızın altında kalıyor gibi. Üstelik ekran kartını da satarsanız çok daha ucuza denk geliyor. Bence bu tarz bir şey düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merzifonlu Joe M kullanıcısına yanıt

bu saatten sonra zor parçaların çoğunu aldım . soğutucu hallettim mi geri kalanı rtx 5000 le beraber toplarım . ekran + kart + güç kaynağı + kasa

• soğutucu hangisi fiyatlar uçmadan almam lazım

• kasa corsair 500d airflow max 360 mm sığar .

INTEL VS AMD ( sistem önerisi )teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    RAIJINTEK SCYLLA PRO CA240 ARGB Su Soğutma Kiti Yumuşak Esnek Boru Kolay Montaj CPU Su Bloğu DDC RBW Lowara Pompa (0R10B00215) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/raijintek-scylla-pro-ca240-argb-su-sogutma-kiti-yumusak-esnek-boru-kolay-montaj-cpu-su-blogu-ddc-rbw-lowara-pompa-0r10b00215.html

bu soğutma kiti kurtarır mı .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.