Şimdi Ara

ama bi bakin lütfen fem türkçe sikca sorulan paragraf kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cözen arkadaşlar var mı bu kitabı . Ya da yarari olabilir mi. Turkceme guveniyordum ama paragraftan cokca yanlislarim cikmaya basladi .. bilgilendirirseniz sevinirimm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisevgi -- 2 Mart 2015; 17:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kocaaa forumda kimse yok yani ..

• Benim de son 2 haftadır çok düştü sıradışı analiz paragraf kitabını düzenli çözmeye basladım az biraz faydası oldu tavsiye ederim

• Tesekkur ederim .. niye boyle oldu anlamadim cidden . Kac yapiyosun peki yada ne kadarlik bi arts yakaladin .

• melisevgi kullanıcısına yanıt
    Mezunum geçen sene 34 netim vardı. Bu sene ilk denemelerim 37-38 le basladıydı çok çeşit deneme çözdüm 36 nın altına düşmediydi hiç, son 1-2 haftadır 8-9y geldi düzenli çözmeye basladm 5-6 yanlısa kadar düstü ama yine yeterli gelmiyor

• Ben de ayni durum iste kafayi yicem cidden .. ben de duzenli olarak cozeyim bi duzelir ins ..

• quote:

Orijinalden alıntı: melisevgi

Ben de ayni durum iste kafayi yicem cidden .. ben de duzenli olarak cozeyim bi duzelir ins ..

Bıkkınlık geldiği için paragraflara tam adapte olamıyoruz ondan kaynaklı muhtemelen düzenli çözersen sınava kadar düzelir büyük ihtimal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklılık payin var bikkinlik konusunda .. olur ins ne diyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.