Şimdi Ara

AMAN ALLAHIM KORE SERVERINDAKİ İMAGE CODU ADAM İNGİLİZCE YAPIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=qEi3lKhSleE

BU VİDEODA ADAM İMAGE CODU NASIL İNGİLİZCE YAPIĞINI GÖSTERİYOR

• tam olarak nasıl yaptığını anlatabilirmisniz yada nalyan var mı

EDİT: pk2 gibi bi klasör seçiyor korece yaızp aşşatkini ingilizce yazıyor ve oluyor ama klasörün adını tam okuyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 14 Haziran 2007; 10:20:22 >
  • BUNU ANLAYA BİLEN YOK MU ????
  • PK2 DE OLAİBLİRYOKSA ANLATILDI
  • nasıl yapıldığını anlayan yok mu ????
  • Walla video izledim,

Adam ksro execute ettikten sonra login pencersi kısmında media.pk2 dosyasını hexe editorle değiştiriyor.

Değiştirdiği kısım bildiğimiz "Language=Korean" kısmını "Language=English" olarak değiştiriyor,sonra birşey daha yapıyor o kısmını tam çözemedim.Satır kayması falan(emin değilim).

Ama hatırlatma !!!oyunu çalıştırdıktan sonra media.pk2 dosyası read only olur,dolayısıyla sadece içeriğini okuyabilir ,video da ki gibi değişiklik yapmanıza izin vermez.Dosyanın write özelliğinin açık olması lazım.

Anladığım bu kadar,bilen yada anlayan arkadaş varsa bilgilerini paylaşmasını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 14 Haziran 2007; 21:47:32 >
  • bu kore serverı ne güzelmiş ben kore severına girmek istiom bilgisi olan varsa bana bildirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir başlık atmışsın ki, aynı __--__-_-___BİG__NUKER_----_-- ın başlıkları gibi olmuş
  • bu image kod update inden once eklenmiş bi video yani bunu zaten bi z biliyorz adam ing felan yaptıı yok :):) size client i ing olark gosteriyo img kod u deil
  • quote:

devil_IowU_aka.B7B
    Öyle bir başlık atmışsın ki, aynı __--__-_-___BİG__NUKER_----_-- ın başlıkları gibi olmuş

+1
  • +1

zaten videoya yapilan yorum 4 ay once zaten 4 ay once flan cod ingilizceydi anlatilmak istenilen clientin dili cod deiL
  • cok karmasıktı walla
  • ksro herşeyi ingilizce olduğu zamna oynanırr
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

quote:

devil_IowU_aka.B7B
    Öyle bir başlık atmışsın ki, aynı __--__-_-___BİG__NUKER_----_-- ın başlıkları gibi olmuş

+1

2 si de büyük yazıyor başlıkları. Başlıklarda konunun tüm içeriğini anlatıyorlar. Bir de "sıradan olmayan" ifadeler kullanıyorlar

"AMAN ALLAHIM" yazmış arkadaş. Sanki ölüyoruz, kalıyoruz, yanıyoruz, çok kötü bir şey oluyor

Sakin olalım arkadaşlar "No Problem"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.