Şimdi Ara

AMAN DİKKAT!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her zaman parayı noterde alın notere kontrol ettirin sayıp cebinize koymayın....
  • SHOSTKOVİCH kullanıcısına yanıt
    kesinlikle, yanlışlıkla hesaba geçen paranın imza alınmadan hesaptan 1 tl si bile çekilemez
  • Buradaki ince ayrinti satin alacaklari araci dogru duzgun incelememeleri olmus.

Alacagin araba ekspertize veya en azindan bir yere baktirilmaz mi ?

Direkt olarak suphe uyandiran davranis bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Ben de geçen hafta bakırköyden kalkıp gebzeye 2000 tl lik motosiklet almaya gittim. Motosikletin sahibiyle bir saat telefonda konuştuktan sonra gittim. Konuşmamızda da motosikletin sıfırdan farksız olduğunu söylemişti ama gittiğimde, kazalı, hacizli ve sorunlu bir motosiklet olduğunu gördüm. 2000 liralık malı satmak için atmadıkları yalan kalmamış... 3 kuruş için nelerle uğraşıyorlar... Sen ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun. Okuyanlara faydalı olur umarım.
  • Noterde araç satış sözleşmesine ... tarihte, ... kişiden gelen ... miktarlı eft/havale karşılığında satış yapılmıştır diye şerh düşmesini isterseniz noter çalışanından, herhangi bir sıkıntı durumunda ispat bakımından rahat edersiniz. Bu durumda o miktar eft yapan kişinin hesabından izinsiz çekilmiş olsa bile siz iyi niyetli 3. kişi olacağınız için hukuk tarafından korunursunuz. Miktar gerçekten izinsiz çekilmiş olsa dahi dolandırıcı ve mağdur arasındaki bir uyuşmazlığa dönüşür. İyi niyetinizi ispat size düşer ve noterdeki şerh resmi belgedir, iyi niyetli olduğunuza dair karine teşkil eder. Tavsiye niteliğindedir, başınıza bu tip bir durum gelirse muhakkak bu konuda tecrübeli bir avukattan destek alın.
  • araç satışlarında en sağlamı paranın internetten gönderilmesi. nakit olarak teslim aldığım para destesinde kenarı olmayan 2 adet 200lük farkettim bir araç satışında.bunun dışında sahte para olma ihtimalide olabilir.Karşı taraftan parayı internetten göndermesini rica edin.her 2 taraf için de bence faydalı olacaktır.en azından üstünüzde para taşımak zorunda kalmazsınız.Tabi orta yaş üstü kişiler genelde yanaşmıyor böyle şeylere ama bence en sağlamı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.