Şimdi Ara

Aman Ormancı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet aradaşlar bu konu hakkında görüşlerinizi almalıyım.Genel olarak jungle oynamayı sevmem bana göre oyunun kaderini bu rolde olanlar belirliyor, şöyle söyleyim nerdeyse 1 aydır bıktım jungle oynayanların ormandan çıkmayıp sürekli öldükten sonra gelip bedava kill almasından.Anlamıyorum teorik olarak herkes bilebilir jungle nasıl oynanır (rune,masteries) bilir ama pratikte bence zor lane'e duruma göre gang atmak, kaderini belirlemek belkide oyunun bu yüzden sorumluluğu fazla.Birde her olumsuzlukta günah keçişi sen olursun herkes sana yüklenir.Bu yüzden sevmiyorum junle oynamayı.

• 3 koridorda durum vahimse ne yapacağımı şaşırıyorum.Aşşağı gitsem yukardaki ağlamaya başlıyor filan.Birde şunu anlamıyorum.Yukardaki adam golemlerimi kesiyor.Mid wraith kampını kesiyor.Lanelerine gidip 1 minion alsanız omg omg demeye başlıyorlar.Adam bana 3lv fark atmış hala ormana girip duruyor.Sonra jungler useless oluyor.Birde üstüne counter jungle yerseniz o oyundan bir cacık olmaz hale geliyor.Takımda 10 kill var. 2 kill,8asist bendeyken kaybedersek suç yine jungler de bulunuyor.Harbiden bazen kafamın tasını attırıyorlar.
  • valla ben normalde jungle oynamam gördüklerimi söyleyeyim. Eğer solo queue oynayacaksan bir ark. bul kendine onla duo gir. Onun olduğu lane'i boyuna kampla kastır, oyunu biliyorsa taşır adam. Team rank atıyorsan zaten daha kolay iletişim kurarsın, o yüzden pek sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

3 koridorda durum vahimse ne yapacağımı şaşırıyorum.Aşşağı gitsem yukardaki ağlamaya başlıyor filan.Birde şunu anlamıyorum.Yukardaki adam golemlerimi kesiyor.Mid wraith kampını kesiyor.Lanelerine gidip 1 minion alsanız omg omg demeye başlıyorlar.Adam bana 3lv fark atmış hala ormana girip duruyor.Sonra jungler useless oluyor.Birde üstüne counter jungle yerseniz o oyundan bir cacık olmaz hale geliyor.Takımda 10 kill var. 2 kill,8asist bendeyken kaybedersek suç yine jungler de bulunuyor.Harbiden bazen kafamın tasını attırıyorlar.

hak vermemek elde değil.
  • Sırf bu yüzden ana rolüm olan jungle'ı oynamıyorum artık. Benim de en sinir olduğum şey. İşin kötü tarafı mid top bot useless olduğu zaman gank yapsan da fayda etmiyor sonra yine jungle'a laf atıyorlar. Bir takım bulana kadar da veya eloyu çok yükseltene kadar da oynamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

3 koridorda durum vahimse ne yapacağımı şaşırıyorum.Aşşağı gitsem yukardaki ağlamaya başlıyor filan.Birde şunu anlamıyorum.Yukardaki adam golemlerimi kesiyor.Mid wraith kampını kesiyor.Lanelerine gidip 1 minion alsanız omg omg demeye başlıyorlar.Adam bana 3lv fark atmış hala ormana girip duruyor.Sonra jungler useless oluyor.Birde üstüne counter jungle yerseniz o oyundan bir cacık olmaz hale geliyor.Takımda 10 kill var. 2 kill,8asist bendeyken kaybedersek suç yine jungler de bulunuyor.Harbiden bazen kafamın tasını attırıyorlar.

bu banada hep oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.