Şimdi Ara

Aman Tanrıııııııııııııııııııııııııııım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kib
  • Ya yok biri geçiodur gölgesidir. Yalan
  • gerçek olmadığı kesin! Gerçek olsaydı öyle düz yürüyerek geçmezdi! Moonwalk falan yapardı en azından! Fikir güzel ama kurguda hatalar var.
  • hayır o bendim hehe ünlü oldum
  • yok lan o arsen lupen in ruhu. malları götürmeye gelmş
  • .
  • Nebiçim bi son la o :D
  • OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

• geçenki konuda da birisi hayaleti bile moonwalk yapıyor diyrdu
  • çabuk hayalet avcılarını çağırın
  • Adam moonwalker yapıyodu la
  •  Aman Tanrıııııııııııııııııııııııııııım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Aman Tanrıııııııııııııııııııııııııııım!

koymayın şunu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

bi rahat bırakın adamı yavvvvv

agzına saglık
  • Kolpa Haber. Dikkat Ederseniz Koridora Tam Cıkacakken Geri Geliyo Kamera Ve Kapının Sürgü Yerini Fln Gösteriyo O Arada Bi Ayar Çekiyolar Sonra Kamera Koridoru Çekiyo
  • Trabzonda köyümdeyken bizim evin arka bahçesi komple mezarlık en az 300 kişi var rahat ve evin altından 200m aşağı da da bir mezarlık daha var bir o kadar da orda adam var. Her yaz ordayım gece gündüz oralarda gezindim durdum abilerimle hiç böyle şeylere ras gelmedim. Bir kere orda babam amcalarım ile görmüşler anlattıklarına göre ne kadar doğru bilmiyorum hep kafası güzelken hikaye anlatır ama bir kere görmüşler gece önce komşuya giderken mezarlık yanında koyun eve gece dönerken de mezarlık yanında büyük bir beyaz bir şey görmüşler taşlayıp kaçmışlar. Ama ben halen inanmıyorum böyle şeylere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

Trabzonda köyümdeyken bizim evin arka bahçesi komple mezarlık en az 300 kişi var rahat ve evin altından 200m aşağı da da bir mezarlık daha var bir o kadar da orda adam var. Her yaz ordayım gece gündüz oralarda gezindim durdum abilerimle hiç böyle şeylere ras gelmedim. Bir kere orda babam amcalarım ile görmüşler anlattıklarına göre ne kadar doğru bilmiyorum hep kafası güzelken hikaye anlatır ama bir kere görmüşler gece önce komşuya giderken mezarlık yanında koyun eve gece dönerken de mezarlık yanında büyük bir beyaz bir şey görmüşler taşlayıp kaçmışlar. Ama ben halen inanmıyorum böyle şeylere.

bizim millet böyle arkadaş uzaylı görür taşlar, hayalet görür taşlar töbe töbee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 7 Temmuz 2009; 23:17:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

Trabzonda köyümdeyken bizim evin arka bahçesi komple mezarlık en az 300 kişi var rahat ve evin altından 200m aşağı da da bir mezarlık daha var bir o kadar da orda adam var. Her yaz ordayım gece gündüz oralarda gezindim durdum abilerimle hiç böyle şeylere ras gelmedim. Bir kere orda babam amcalarım ile görmüşler anlattıklarına göre ne kadar doğru bilmiyorum hep kafası güzelken hikaye anlatır ama bir kere görmüşler gece önce komşuya giderken mezarlık yanında koyun eve gece dönerken de mezarlık yanında büyük bir beyaz bir şey görmüşler taşlayıp kaçmışlar. Ama ben halen inanmıyorum böyle şeylere.

Hayalet Diye Bişey Yoktur Zaten. Ama Cin'ler Vardır. Benim Dedem Çobanmıs Eskiden, Dağda Çok Görmüş Cin'leri. Kuran'da da Oldukları Yazıyo Ztn

• quote:

Orjinalden alıntı: Eren Taner

quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Aman Tanrıııııııııııııııııııııııııııım!

koymayın şunu ya

koptum gece gece
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.