şimdi baktım nethaberden aman tanrımmmmmmmmmm bu gece uyuyamam rahat hareket edemem yürürken biri beni izliyormuş gibi gelir ve ikide bi arkama bakar dururum : : : gene depresyona giricem öff yaa
quote:
Orijinalden alıntı: grandeamore
şimdi baktım nethaberden aman tanrımmmmmmmmmm bu gece uyuyamam rahat hareket edemem yürürken biri beni izliyormuş gibi gelir ve ikide bi arkama bakar dururum : : : gene depresyona giricem öff yaa
Alıntıları Göster
kedidir kedi..
quote:
Orijinalden alıntı: xXKeMaNiXx
kedidir kedi..
Alıntıları Göster
4 günde 2.5 milyon kişi izlemiş.
quote:
Orijinalden alıntı: xXKeMaNiXx
kedidir kedi..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xXKeMaNiXx
kedidir kedi..
Şaka maka harbiden iLginç yani, o gölgenin oluşması için somut bi varlığın kapının önünden geçmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
4 günde 2.5 milyon kişi izlemiş.
Alıntıları Göster
asıl kamera şakası sizsiniz bide gerçekmi değilmi diye soruyo. tabiki gerçek
quote:
Orijinalden alıntı: Alpertunga
asıl kamera şakası sizsiniz bide gerçekmi değilmi diye soruyo. tabiki gerçek
Alıntıları Göster
bizim eve de geldi
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
bizim eve de geldi
Alıntıları Göster
gölge ve yansımalar düz zeminde yansır ve 3 boyutlu olmaz. ama bu havada ve 3 boyutlu. eğer video orjinalse hayalettir.
quote:
Orijinalden alıntı: grandeamore
gölge ve yansımalar düz zeminde yansır ve 3 boyutlu olmaz. ama bu havada ve 3 boyutlu. eğer video orjinalse hayalettir.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: GİGATURK
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
quote:
Orjinalden alıntı: GİGATURK
Alıntıları Göster
Hadi gölge yansıması dicem - Gölgenın yansıması için mevcut acının farklı bir tarafında birinin ilerlemesi gerek ! okadar hızlı ve m.j benzer birinin Onuda gectim Dikakt ederseniz gölge gecerken KORİDORA DİKAKT EDİN ! Koridorun içindede mevcut cok ilginc ! Bir canlı yayında böyle birşey olması kırılma olmuyor hayret doğrusu