Şimdi Ara

Amanın i-mate 8150 sonunda gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu koyuncu bilgisayarın kafasına taşmı düştü nedir. en sonunda gelmiş i-mate 8150, veriyorum hepsiburada'dan siparişimi

• 1400 ytl
  • resmi mesmi yokmu bu aletin yaw. bence sen bunun yerine i780 alabilirdin. 1400 cok.
  •  Amanın i-mate 8150 sonunda gelmiş
  • Yuh yaa ne gps var ne birşey fiyata bak
  • fiyat çok yüksek geldi bana
  • Tipide kayık zaten, Hiç sevmem tuşlarında sağa sola basılan cihazları.
  • samsung i780 al arkadasım.
  • aylar oldu bu cihazı bekliyorum vallahi. alette 1024x768 tv çıkışı var.
    gps dert değil garmin bluetııth'um var :D
    test edeyim yazarım
  • bence alet çok güzel tam taşınabilir bir cihaz bende bekleyecektim ama tytn2 aldım.
    sadece bu paraya birkaç eksiği var.gps olabilirdi.ekranı tel in boyutu büyümesi pahasına 2.8'' olması lazımdı.kamera 3mp olabilirdi ama mercek iyi ise sorun değil.Onun haricinde işlemcisi bence benim tytn2 den daha performanslıdır.ram rom aynı.Birde işin içinde i-mate fiyat farkı var tabi ki.Ama hak ettiği fiyat 1100 ile 1200 arası bence.Yinede alacaklara hayırlı olsun incelemelerinizi bekliyor olacağım...
  • GoForce 5500 GPU'yu, 3.5 mm jack girişini de unutmayalım...
    Psikopat bir alet.
  • merhaba ;

işlemcisi hp 614 c den hızlı mı ? ondan ne üstünlğü varda bu kadar pahalı bilen bir arkadaş anlatırsa iyi olur
  • işlemci hızı 614c ile aynı ikiside 520 mhz
    ürünün özelliklerine buradan bakabilirsiniz
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepimate8150

beyaz olanı çok şekil ama türkiyede yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 24 Mayıs 2008; 15:51:51 >
  • 640x480 vga ekran, tv out ve GoForce 5500 grafik çipi en önemi farklar. ve tabi markasının imate olması da pahalı olmasında etkili.

quote:

Orjinalden alıntı: zaftolga

merhaba ;

işlemcisi hp 614 c den hızlı mı ? ondan ne üstünlğü varda bu kadar pahalı bilen bir arkadaş anlatırsa iyi olur
  • hp 614 c den eksisi gps mi sadece ?
  • Arkadaşlar PDA hakkında kısa bir inceleme yazısı için bu linke tıklayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.