Şimdi Ara

Amasra vs Akçakoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki yere birden gidenler varsa beni bilgilendirebilir mi ?

Hangisine gitmeli deniz, temizlik, güzellik açısından hangisi iyidir ?

• Dostlar bilgisi olan ?
  • İkisine de gitmedim ama Düzce/Akçakoca hakkında oradaki tanıdıklarımdan bilgi alabilirim kardo.

??
  • Kardo nette aradım ikisinede güzel diyolar genel olarak ikisine birden giden birine çok ihtiyacım var

Bilgi alıp paylaşırsanda iyi olur gardaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 26 Ağustos 2013; 22:33:06 >
  • Amasra'yı tavsiye ederim gerçketen çok güzel.Otel pansiyon fiyatlarını hatırlayamadım.Temiz hava vs mis gibi ben olsam Amasra'ya giderim.Ama Akçakoca'yı bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Amasra'yı tavsiye ederim gerçketen çok güzel.Otel pansiyon fiyatlarını hatırlayamadım.Temiz hava vs mis gibi ben olsam Amasra'ya giderim.Ama Akçakoca'yı bilemiyorum

Bu bilgi çok iyi oldu valla gidipde memnun kaldıysan elbet iyi biryerdir nerede kaldığını hatırladınmı peki usta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Amasra'yı tavsiye ederim gerçketen çok güzel.Otel pansiyon fiyatlarını hatırlayamadım.Temiz hava vs mis gibi ben olsam Amasra'ya giderim.Ama Akçakoca'yı bilemiyorum

Bu bilgi çok iyi oldu valla gidipde memnun kaldıysan elbet iyi biryerdir nerede kaldığını hatırladınmı peki usta ?

Benim gitttiğimde belediyede çalışan akrabalarım vardı sağolsunlar onlar gezdirmişlerdi.Otelle felan işim olmamıştı.Sadece öylesine fiyatları vs nasıl diye konuşmutuk oda zaten 4 yıl oldu değişmiştir diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

Benim gitttiğimde belediyede çalışan akrabalarım vardı sağolsunlar onlar gezdirmişlerdi.Otelle felan işim olmamıştı.Sadece öylesine fiyatları vs nasıl diye konuşmutuk oda zaten 4 yıl oldu değişmiştir diye düşünüyorum
    Hee anladım karar verelimde nereye gideceğimize otelleride ayrı araştıracaz artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hee anladım karar verelimde nereye gideceğimize otelleride ayrı araştıracaz artık

Biraz bakacaksın artık

• Ben Safranbolu gezisinden sonra AMASRA ya gittim. Orada bir gece kalıp gezdik. Yeşilin her tonu var..Çok güzel bir yer...Ankara ve İç Anadolu dan deniz hasreti çeken bir çok aile oraya geliyor...Pansiyon ve otelleri epeyce var...Amasra dan DAĞ YOLUNDAN sahilden İNEBOLU - SİNOP - SAMSUN - ORDU - TRABZON - RİZE turu yaptım...Dağ yolu AMASRA - İNEBOLU ARASI çok zor bol virajlı ve tehlikeli bir yol.Devamlı yokuş çıkıp yokuş iniyorsunuz..Traktörlerin gittiği çok dar, taş, kum, toprak, bol mıcır dolu çok bozuk bir yol ve tek araba zor geçiyor..PALAVRASIZ HER 30 MT DE BİR KESKİN VİRAJ mevcut..Karşıdan kim geliyor ? Görmek imkansız...Devamlı korna çalarak 20 Km hızla gittim..Karşıdan bir anda damperli kamyon, traktör, köy dolmuşu çıkabiliyor..Yolun bir.kenara çekilip bekliyorsun..Yanından zar zor geçiyor...Camlar açıksa yandın..Toza boğuluyorsun....Ancak tek artısı bu yolda bir kaç köyün içinden geçiyorsun, yeşeilin her tonu ve alabildiğine Karadeniz yüksekten görülüyor...Manzara müthiş..PANSİYONCULARIN GAZINA GELİP DAĞ YOLUNA GİTMEYİN....Çok tehlikeli bir yol...İnebolu dan sonra sahilden yollar çok güzel kaymak gibi akıyor..Amasra İnebolu arası düzgün daha uzun bir yol var...dağların tepelerini dolaşmadan rahat gidiliyormuş...Düz yolu tercih edin..Uzun yolu 5. Vitesle gitmek ile kısa bol virajlı bozuk yolu 2. Vitesle gitmek çok farklı..Ben düştüm siz düşmeyin.. Dört yıl önceyi yazdım..İnş. dağ yolu ...Düzelmiştir.....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Ağustos 2013; 9:46:29 >

• Düzceliyim akçakoca ile merak ettiklerini özel mesajla sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkiran -- 28 Ağustos 2013; 16:20:37 >
  • bence amasra'yı görmen lazım ama deniz için vakit geçmiş olabilir. karadeniz geç ısınıyor çabuk soğuyor.
  • Amasra'ya bizzat gittim ve açıkçası çok beğendim güzel bir sahili ve denizi var. Tatilden beklentin bunlarsa yeterince karşılayacaktır beklentilerinizi, kendi arabanız ile gidecekseniz de , Safranbolu yakın yerleşim yerlerinden , orayı da ziyaret edebilirsiniz. Bartın Merkezde pek bir şey göremedim.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim yüksek ihtimal amasraya gideceğim dönem açılsında
  • horttt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.