Daha bu sene Nikon Coolpix L310 ile fotoğraf çekmeye başladım ve bunlar ilk fotoğraflarım. Daha yeniyim ama kendimi geliştirmek istiyorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Böyle bir öneri aldığım için zamanında vakit bulup yükledim, şimdi üniversiteye hazırlandığım için pek vaktim olmuyor araştırıp başka sitelere yüklemek için. Ama öyle de bir isteğim var, arayüzü kolay güzel bir site önerisi olursa başka sitelerde de paylaşmak istiyorum. Önerilerinize açığım. :)
Flickr
Zaten uzun zamandir DA'ya da yukleyemiyordum, firsat buldugumda hem flickr acar hem de burayi guncellerim, tesekkur ederim. :)
hocam niye hep jet
Hep jet değil, bakarsanız 6 küsür sayfa ve 130 küsür fotoğraf var galeride. Sanırım sadece ilk sayfayı gördünüz. :)
güzel
quote:
Orijinalden alıntı: ReCoMaX
güzel
gelişmelisin.
Gelismeli oldugumun farkindayim, bende yapici elesiriler bekledigimden actim konuyu. Ayrica farkedebileceginiz gibi photoshop kullanmadim pek bilgim yok o konuda br kac kaynak gosterebilirseniz kendimi gelistireyim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: edizgorkemakinci
Gelismeli oldugumun farkindayim, bende yapici elesiriler bekledigimden actim konuyu. Ayrica farkedebileceginiz gibi photoshop kullanmadim pek bilgim yok o konuda br kac kaynak gosterebilirseniz kendimi gelistireyim. :)
quote:
Photoshop kullanmadim pek bilgim yok o konuda br kac kaynak gosterebilirseniz kendimi gelistireyim.