Şimdi Ara

Amatör dövüş antrenmanı videom nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Audiophility

quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Bench press kaç basıyosun kayra

Bench zayıf hocam, 115 kg 3-4 tekrar. Deadlift kat kat iyi. Bench'te bir aralar 80 kg ile 10 tekrar çıkarıyordum, ondan sonra biraz daha geliştim.

Başka videolar varsa yüklesene hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

ayrica kilo vermeyi beklemenize gerek yok.Suandada baslayabilirsiniz bir dovus sanatina.Cok kalori yaktirir. Prof bir salona gitmelisiniz ama.Sizinle daha ozel ilgilenmesi gerek,kondisyonunuza uygun calistirmasi gerek.

Hocam, şimdilik zor maalesef. Şimdilik özel yurtta kalıyorum ve zaman bulamayabilirim. Yazın başlarım ama. Hem bence daha iyi olur. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bench zayıf hocam, 115 kg 3-4 tekrar. Deadlift kat kat iyi. Bench'te bir aralar 80 kg ile 10 tekrar çıkarıyordum, ondan sonra biraz daha geliştim.

34 kiloluk dambıl ile bir kaç tekrar cheat curl yaptığım video vardı ama kaldırdım hocam. Bilgisayardan da sildim maalesef. Lakin eskilerden kalma bir press fotoğrafı var;

Buyrun;

Amatör dövüş antrenmanı videom nasıl?

Dambıl epey ağır. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

34 kiloluk dambıl ile bir kaç tekrar cheat curl yaptığım video vardı ama kaldırdım hocam. Bilgisayardan da sildim maalesef. Lakin eskilerden kalma bir press fotoğrafı var;

Buyrun;

Amatör dövüş antrenmanı videom nasıl?

Dambıl epey ağır. :)

baya güçlüsün hocam beğendim

• Öncelikle beden kitle indexinizi hesaplayın, spor tek başına kilo verdirmez.Diyetle birlikte spora odaklanın. Kalp atım hızınızı olması gereken aralıkta tutun, üst limiti aşmayın kendinizi zorlayıp, eğer altta yatan kardiak probleminiz varsa sıkıntı yaşarsınız. Sadece boks vs güç sporları ile erken dönemde hızlı kilo verebilirsiniz ama bu kalıcı ve sağlıklı olmaz. Hocam herşeyi boşverin acilen hekime görünün bu yaptığınız tehlikeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccsn

Öncelikle beden kitle indexinizi hesaplayın, spor tek başına kilo verdirmez.Diyetle birlikte spora odaklanın. Kalp atım hızınızı olması gereken aralıkta tutun, üst limiti aşmayın kendinizi zorlayıp, eğer altta yatan kardiak probleminiz varsa sıkıntı yaşarsınız. Sadece boks vs güç sporları ile erken dönemde hızlı kilo verebilirsiniz ama bu kalıcı ve sağlıklı olmaz. Hocam herşeyi boşverin acilen hekime görünün bu yaptığınız tehlikeli.

Teşekkürler, şu ana kadar çok hızlı kilo vermedim ama ayda 3 kg da bana az. 5-6 kg idealdir. Zamanla biraz daha düşebilir. Aşırı hızlı kilo vermiyorum dediğim gibi. Kilodan dolayı taşikardi var ama tamamen kilodan olduğuna eminim. Kiloyu adam gibi verdikten sonra bir daha geri almayacağıma inanıyorum, çünkü özellikle içecek konusunda kendime kurallar koydum, ki yemekten ziyade içecekler bana kilo aldırdı. Yemeğimi normal yiyorum, eskisinden pek farklı değil ama ekmeği de biraz kıstım. :) Böylece 25 kilodan fazlasını verdim. Beden kitle indeksim 40, 27 - 28'e çekmeye çalışacağım. Aşağısını düşünmemekteyim.

• Bi şey sorabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden her konuda farklı kullanıcı ismi

• Eğer imkanın varsa sabahları ac karna en az 45 dk kardiyo yap hocam. Ayrıca supplement olarak karnitin, cla vb. Urunlerde kullanabilirsin sureci hızlandırmak icin. Yeme alışkanlığını da degistirmelisin bence diyetisyenden özel bi diyet alabilirsin. Kalori hesabida cok onemli sporun yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

Eğer imkanın varsa sabahları ac karna en az 45 dk kardiyo yap hocam. Ayrıca supplement olarak karnitin, cla vb. Urunlerde kullanabilirsin sureci hızlandırmak icin. Yeme alışkanlığını da degistirmelisin bence diyetisyenden özel bi diyet alabilirsin. Kalori hesabida cok onemli sporun yanında.

Biliyorum hocam, hatta kalori hesaplayan uygulamalar bile var. Supplement düşünmemekteyim, karaciğerimi zorluyor. Yeme alışkanlığım konusunda çok büyük sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Diyetisyenler genelde bir dilim peynir, bir kaç zeytin falan bu şekilde yemekler öneriyor. Bunlar vasat diyetisyenler ama iyisini de bulmak zor. Şahsen çok hızlı kilo vermek istemem, ki aşırı yemiyorum artık.

Teşekkür ederim. Kalori hesabı konusunu kesinlikle uygulamalıyım, bu tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim.

• Hocam konuların hiç birinden anlamıyorum sadece inandığın hedef uğrunda vazgeçememeni, gördüğüm kadarıyla da baya iyi gittiğini söylemek istedim esen kalın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

Hocam konuların hiç birinden anlamıyorum sadece inandığın hedef uğrunda vazgeçememeni, gördüğüm kadarıyla da baya iyi gittiğini söylemek istedim esen kalın :)

Teşekkür ederim, profesyoneller özellikle tekme konusunda benden çok daha iyiler ama yumruk konusunda vasatın üstündeyim. Bakalım, zamanla daha iyi hale gelmem dileğiyle. Asıl hedefim bilhassa bilek güreşi.

• Üslubuna dikkat ediyorsun masallah.

Umarim istedigin gibi olur. Basarilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nelazim

Üslubuna dikkat ediyorsun masallah.

Umarim istedigin gibi olur. Basarilar...

Çok teşekkür ederim, bir ömür üslubumda sıkıntılar yaşadım zaten. Artık efendi olmanın vakti, ancak zincirin kopacağı yerde gerekeni yaparım ama o vakte kadar hep efendilik.

• onu bunu bilmem yaş çıbıh yemeyen dayak yedim demesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.