Şimdi Ara

Amatör Kısa Film için Kamera önerilerinizi rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep bir kısa film çekmek istemişimdir. Üni'de de Sinema ve Televizyon okuyacağım inşallah = )

Neyse konuya gireyim; Çekeceğim kısa film için bir kamera alacağım, kameram var ama kötü çekiyor = )

Alacağım kamerada olmasını istediğim bazı özellikler var, bu özelliklere göre 500 TL'ye kadar bir kameraya ihtiyacım var, önerilerinizi bekliyorum;
    1. 1280x720P(HD Ready) 60FPS(Kare) Video Kayıt
    2. Orta kalite bir gece çekimi
    3. Kamera hareket ettiğinde görüntünün titrememesi (anti-titreme)

Önerilerinizi hevesle bekliyorum, lütfen yardım = (

• meslektaşım hayırlı uğurlu olsunn başarılar..ancak acele etme..gerekirse arkadaşların da sana uyarsa anlaşırsanız para koyarsınız beraber alırsınız..500 TL az..

ama seninde bütçe bu kadar..napacaksın başka çarem yok deyip kestirip atma derim..bekle 3-5 ay sabret..

adam gibi bir Canon HV 40 ya da Canon HF S100 falan alın derim..
    yazıktır..facebook'taki saçma sapan cep telefonu kalitesi ayarında şeyler çekeceğinize diyaframı objektifi ayırt edeceğiniz,ona göre çekim planlarını ayarlayacağınız bir şey alırsınız..

hatta ortak alacağınızı düşünürsek 2.el (Sirkeci Hayyam'dan) bulup (çok düşük fiyatlara) mezun olunca da satıp parayı tekrar bölüşebilirsiniz..kaybınız olmaz,kazancınız olur..kalite anlamında...

hedeflerini ve beklentilerini yüksek tut,büyük düşün..

sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 8 Eylül 2010; 3:34:37 >
  • 500 TL'ye 500 TL kalitesinde, 1000 TL'ye 1000 TL kalitesinde

Model olarak ise 500 TL'ye ikinci ellerden de bakabilirsin..
  • 550TL'ye Toshiba Camileo SX500 buldum.

Youtube'da birkaç video izledim, 720p kalitesinde, görüntüler gayet iyiydi, 4lux aydınlatma, gece çekimi ve elektronik sabitleyici özelliği var.
    1080p desteklemiyor ama tam istediğim olayı destekliyor; 1280x720P 60FPS.

Gönül elbette dediğiniz gibi bir kamera almak ister ama daha kameranın üzerine malum yapılacak çook ekstra malzeme harcaması var, memory card, tripod vs... = )

Kameranın tam özelliklerinin adresi:www.toshiba-multimedia.com/tr/camileo-dijital-kameralari/sx500/
  • O fiyat için güzel görünüyor.
  • Şurada da bir dünya örnek video buldum:http://video.moglik.com/t/sx500.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.