Şimdi Ara

Amatör lig'den Premier lig'e -GLOUCESTER CİTY- (Sonunda 5.Lig'e çıktım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Amatör lig'den Premier lig'e -GLOUCESTER CİTY- (Sonunda 5.Lig'e çıktım)

Evet dostlar FM 2014 kariyeri ile sizlerle birlikteyim. Yeni takımım Conferance North (6.lig) takımlarından Gloucester City AFC.

Kulüp hiç bir zaman üst düzey seviyelere çıkamamış ve başarılı olamamış bir kulüp. Kulüp Birmingham ve Bristol yakınlarda bir yerleşim merkezi olan 136.000 kişinin yaşadığı Gloucester'da kurulmuş. Ezeli rakiplerimiz ise aynı zamanda komşumuz olan Clentenham Town.

Yönettiğim takım Beşiktaş gibi yeni stad inşa ettiği için 2 sezon boyunca iç saha maçlarını ezeli rakibimiz olan Clentenham Town'ın stadında oynayacak. Eski stad su bastığı için kullanılamaz durumda.

Basın bu sezon ligi 20.ci bitireceğimi ve küme düşme adaylarından biri olduğumu iddia ediyor. Aynı şekilde yönetiminde bu sezonki hedefi ligde kalmak.

Takım kadrosu

Geçici stadımız

Let the game begin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 2 Mayıs 2014; 19:49:58 >

• merakla bekliyorum devamını.
  • 2013'te oynadım İngiltere 3.liginden bir takımla böyle oynaması zor.
    Kolay gelsin.
  • Evet dostlar sezon başladı ve sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptık. Küme düşme adaylarından gösterilen takımım şu an da play-off'ları zorluyor.

• Sezon ortası geldi, bir üst ligi zorluyorum.

• Takip
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neler yapacaksın bakalım.
  • Takipteyim hocam, bir ara Lewes ile oynamıştım oda north veya south daydı çok zevkli oluyor
  • Başarılar hocam takip ederim mutlaka . Ben bu sene kariyer için başlık açmayacagim ancak 5.sezonumda wolves ile ne yaptıgımı paylaşayım sana referans olsunhttps://pbs.twimg.com/media/BcJK31OCcAA4DUH.png:large
  • Takipteyim başarılar.
  • 25. haftada maç fazlası ile averajla liderliğe yükseldim. Sadece 1.nin üst lige yükseldiğini düşünürsek çok çekişmeli bir lig geçiyor.

• Başarılar. Başta belli bir vizyon hedefleyince insan gayet heyecanlı oluyor ancak özellikle bir üst ligde çok zorlanınca sıkılabiliyorsun. Ben çok denemiştim. Hilesiz çok zor üst liglere yükselmen. Tavsiyem bu gibi takımlarda alt yapıya yönelmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEPHEN_KinG -- 27 Aralık 2013; 11:22:33 >
  • Son 11 maça girdim önümde alınacak 33 puan var ama takım istediğim gibi oynamıyor.

• tek kale oynadığım, kaleci ile karşı karşıya 4 tane gol kaçırdığım maçta kendi sahamda 90.dakikada yediğim gole berabere kaldım. Bir üst lige çıkmak hayal gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 27 Aralık 2013; 18:35:54 >
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Hocam seni en iyi ben anlarım senden bir iki lig üstteyim bende cidden takım çok zorluyor. Bu arada alakasız olacak ama skrill northdan düşen takım hangi ligde oynuyor ? Bildiğim kadarıyla o ligin altındaki ligler yama olmadan kapalı durumda da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Hocam seni en iyi ben anlarım senden bir iki lig üstteyim bende cidden takım çok zorluyor. Bu arada alakasız olacak ama skrill northdan düşen takım hangi ligde oynuyor ? Bildiğim kadarıyla o ligin altındaki ligler yama olmadan kapalı durumda da

Skill North'tan düşen takım bildiğim kadarı ile Ryman İstmihan League ve Calor Southern League'de oynuyor (bunlar bölgesel lig olarak geçiyor). Oyunda dediğin gibi 6.ligeden aşağısı olmadığı için eğer küme düşersen takım seni kovuyor.

Bu arada lider'i deplasmanda 2-1 yendim son 7 maç kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 27 Aralık 2013; 20:12:16 >

• Son 5 maç kaldı ve hala potadayım.

• Ligin son haftası geldi.

Play-off potasının 3 puan üstündeyim ve bu hafta Guiseley deplasmanına gidiyorum. Beraberlik yetiyor.

• Çok başarılı bir sezon geçirdik ve ligi 4. sırada bitirerek play-off biletini kaptık. Sezonun zorlu maçında deplanmanda 4-0 galip gelmesini bildik.

Taraftar, yönetim ve oyuncular bu başarıdan dolayı çok mutlu fakat play-off'lar çok zorlu geçicek.

Açıkcası koca sezonu bu kadar iyi götürüp sezon sonu play-off maçlarında elenip küme yükselememeyi hiç istemem.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.