plexi nin stickeri dehşet olmuşşş kırmızı yapsan daha bi dehşet olurmuşşş
sticker deil o sprey boya
yorumlar için tşkrler.
vayyy tamam eee resimden bu kadar anlaşılıyorr :D yakında bende kasamı görücüye çıkaracamm bakalım beyenecekmisiniz
bklemedeyim....bkliom kasanı...
tamam son rütüşleri yapıyorum hepsi bitmeden atmak istemiyorummmmose kalvye felan hepsi olacakkk lcd ekran ve ub lamba bekliyorummmm
walla ben yeniyim pek anlmaıyom ama kasnaın iskeletine bi boya ii olur kanımca mesala mavi boya :) arkadasşarın dedği gibide cpu fanını değişssen bayağı güsel olur devamını bekliyoruz :)
gayet güzel olmuş devamını da bekliyoruz
evet başlangıç için hiçte fena değil eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: djkika
başlangıç için güzel iş çıkarmışsın devamını bekliyorum.İyi çalışmalar Kolay gelsin
Başlangıç için fena sayılmaz...Çalışmalara devam
hocam gayet ıyı olmus bende dewamı gelır ıns...
sade ve hoş olmuş...ellerine sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM
quote:
Orjinalden alıntı: djkika
ne yapmaya çalışıyosun....???
eski haline göre birşeye benzemis
güzel çalıma...
devamını iple çekiyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: anaksimander
Başlangıç için fena sayılmaz...Çalışmalara devam
Arkadaşlar eski kullanıcı adım "immortal.İST" di.yeni kullanıcı adım bu kasayı yeniden ve baya değişmiş bi şekilde tkrardan sunucam...
Fan kontrol Lcd ekran iki renk plexi yeni fanlar v.b..
Güzel olmuş bşarıların dewamını dilerim kapağını kestinmi yoksa kenarlarına bantmı yapıştırdın siyah renkte bende senin kine benzer bişi yapacaktım vazgeçmiştim ama senin ki süper olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: emmoo14
Güzel olmuş bşarıların dewamını dilerim kapağını kestinmi yoksa kenarlarına bantmı yapıştırdın siyah renkte bende senin kine benzer bişi yapacaktım vazgeçmiştim ama senin ki süper olmuş