Şimdi Ara

amatör müzisyenler için web site açılıyormuş ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb ben amatör müzik ile uğraşıyorum. bi kaç yerde reklamını gördümwww.muzikyap.com adında bir site açılıyormuş muyap vs onaylı galiba. amatör müzisyenlerin şarkılarını paylaşacakları bi siteymiş. şimdi benim şarkılarımda kullandığım arka fonlar sanatçılara ait. yani ben fon üzerine kendim kayıt yapıyorum telif hakkına girer mi bu ? acaba kaldırırlar mı yaptığım çalışmaları eklesem ? çünkü şöyle youtube a bakıyorum para kazanmaya yönelik yapmıyorsan herkes telif hakkı olan müziği kullanabiliyor. o yüzden kafam karıştı. cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hihi -- 4 Mayıs 2017; 17:12:46 >

• Plak sirketiyle anlasilmis muzikse telif hakkina girer, eger adam muzigi yaptigi gibi oraya koyduysa telif yemeden istedigin her seyi yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için çok tesekkur ederim. Anlamadığım bir nokta var. Youtube mesela. Adam amatör müzisyen, örnek veriyorum rafet el romanın şarkısının üzerine kendisi kayıt yapıyor. Eğer adamın kanalında para kazanma aktif değilse . youtube bu videoyu kaldırmıyor. Ama para kazanmayı aktif edersen direk telif hakkı var deyip kaldırıyor. Şimdi olay nasıl dönüyor? para kazanırsan onun üzerinden. O yuzden mi kaldırılıyor. Ben şarkıyı zevkine yapıp paylaşmak amaclı yapmayı düşünüyorum. Bu telif hakkı hangi durumlarda karşıma çıkar neye göre çıkar onu kestiremedim. Örnekte verdiğim gibi youtube para kazanilmayan videoda buna izin veriyorda neden kaldirmiyor. Şimdiden tşkler umarım anlatabilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok MU cevap acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.