yaklasık 3-4 günlük ara ara yaptığm bi calısmam..henüz programı yeni öğreniyorum..paylaşıyım dedim..büyük ihtimalle yorum yazan olmaz ama olsun şansımızı deneyelim ^^
eyw agaa :D amatör ^^ test için yaptık ya inş. programı iyi öğrenirim de en azından bi konusu olur..konulu amatör film :D şimdikinde sadece efekt war ^^
oo kanki konulu film mi çekiyorsun..
ooo kardeşim ellerine kollarına sağlık emek vermişsin ve çok hoşuma gitti hep böyle çalışmalar bekleriz inş saol
Amatör mü ? Bence Bayaa İyi. Dewamını Bekleriz.
Gayet güzel üstünde çalışıp çok daha iyi şeyler yapabilirsin bence
çok teşekkür ederim arkadaslar,inşallah efektleri tam öğreniyim güzel videolar yapmayı düşünüyorum..hep yabancılar böyle yapıo biz neden yapmayalım dimi :)
Valla şu ana kadar çok video izledim hem görüntü hem jenerik böle güzelini bulmak az daha yeni olduğun halde eline sağlık birde porgramın adı ne benimle yada bizimle paylaşırmısın?? teşekkürler
yaklasık 1 aydır sro bölümünde bu kadar kısa zamanda bu kadar hızlı cevap atıldığını görmedim(anatolia'nın satış konusu haric)One-X devamını bekliyoruz.Şu forumu şenlendirelim azcık
quote:
Orijinalden alıntı: _thelastra_
Valla şu ana kadar çok video izledim hem görüntü hem jenerik böle güzelini bulmak az daha yeni olduğun halde eline sağlık birde porgramın adı ne benimle yada bizimle paylaşırmısın?? teşekkürler
+1
çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için tekrardan..siz böyle deince bu gece biraz daha uğrastım programla..özgüvenim geldi :P :) programı tam çözdüğümde kimsenin yapmadığını ben yapıcam bütün ayrıntılarıyla nasıl güzel bir video editlenmesi gerektiğini resimlerle açıklıcam..tabi benden önce biri yapmazsa :P çünkü internette hep aynı şeyleri gösteriolar..
bu arada ;
edit : sony vegas 8.0a kayıt :fraps
Müzik Adını söylermisin ? zahmet olmazsa...
Programın adı ne
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme