< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 11 Temmuz 2022; 20:14:51 > |
AMAZFIT GTR-47mm Akıllı Saat 797 TL (tükendi)
-
-
Tükenmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağaza teslim alınıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçtiğim zaman mağazada teslim diyor ama mağazada yok diyor alamadım ben
-
Media Markt sürekli aynı şeyi yapıyor. Fiyatı ucuz giriyor ama alınamıyor.
-
klasik mediamarkt yalanları. geçen hafta da honor watch magic lava için aynı şeyi yaptılar sözde 600 liraya düşürdüler ama sipariş verilmiyordu. mağazadan alınıyor yazıyor ama o mağazalar da seçilmiyor falan. bir kişi sipariş verebilmişti anında iptal edilmiş.
üstüne bir de durduk yere fiyat analizi sitelerindeki en düşük fiyat bilgisini de hatalı girilmesine sebep oluyorlar. sırf tık kazanabilmek için alenen müşteri yanıltma işine girdiler.
-
Ben adrese sipariş verebildim hazırlanıyor olarak görünüyor şuan
Mağaza da teslim nasıl alabiliyoruz bulunduğum ilde var gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl alıyoruz bulunduğum ilde avr gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klasik olay.
Siparişi iptal olanlar versin thh ye, MM sürekli aynı ieyi yapıyor insanları salak mı sanıyorlar acaba..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
F710 için vermiştik 3 ay oldu sonuç yok thh çok yavaş çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
klasik mediamarkt yalanları. geçen hafta da honor watch magic lava için aynı şeyi yaptılar sözde 600 liraya düşürdüler ama sipariş verilmiyordu. mağazadan alınıyor yazıyor ama o mağazalar da seçilmiyor falan. bir kişi sipariş verebilmişti anında iptal edilmiş. üstüne bir de durduk yere fiyat analizi sitelerindeki en düşük fiyat bilgisini de hatalı girilmesine sebep oluyorlar. sırf tık kazanabilmek için alenen müşteri yanıltma işine girdiler. |
Benzer içerikler
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- pttcell aralık kampanyası
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- bimcell hediye internet kazanma
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X