Bildirim
Amazfit Pace GHOST SCREEN Lütfen Yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bildiğim bu cihazda Suunto Spartan Ultra ile aynı ekran kullanılıyor. Onlarda böyle bir sıkıntı duymadım hiç. Sizin cihazınıza özel bir durum olabilir. Garanti, teknik servis vs. giderebilir muhtemelen sıkıntıyı. Ya da siz de bir süre her gün farklı saat yüzleri kullanmayı, farklı renklerde kullanmayı deneyebilirsiniz. Eski telefonumda oluyordu böyle, uzun süre saat göründüğü için görüntüde, başka ekrana geçsem de saat belli olurdu yine. -
Teşekkürler. Araştırdım ama ben de başka başına gelene rastlamadım. Bir saati arayüzünü öyle uzun süre kullanmam. 10 farklı kordon ile toplamda 100 ün üzerinde saat arayüzüm var. Her gün değiştiririm. -
O zaman satıcı ile görüşün, servisi vs. var mı bir servise gönderin. Değişim yapılır belki. Tabi Xiaomi'nin Türkiye garantisi, servisi ne durumdadır bilmiyorum. -
Satıcı Hepsiburada. Teşekkür ederim cevabınız için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X