Öğretmenim. Bilgisayarımı Microsoft Teams üzerinden yaptığımız online dersler için yoğun bir şekilde kullanıyorum. Dün bilgisayarıma harici HDD taktığımda güç kablosunda bir temassızlık oldu. Ben de kablosunu oynatırken USB ler gitti. Ne taksam görmemeye başladı. Bu sabah hemen erkenden hiç aramadan direk navigasyona yazıp Kavacıktaki yerlerine gittim. Benimle çok iyi ilgilendiler. Bir saat içinde garanti kapsamında anakartımı değiştirdiler. Çok sağ olsunlar. Çok memnun kaldım.
Bilgisayar ihtiyacı olanlar ve uygun fiyata bir bilgisayar arayanlara tavsiye ederim. Şu an fiyat 2.299TL
https://www.a101.com.tr/elektronik/aidata-fit-i5-all-in-one-tumlesik-bilgisayar/
Kullanıcı yorumları için şu postu okumanızı tavsiye ederim;
Bu arada yeni bir BIOS güncellemesi yüklediler. Yakında indirmeye de sunulacakmış sanırım. BU sayede ilk çalışmadan itibaren hep ful hızda çalışan ve kısılamayan fanlar normal notebook fanı gibi ilk açılışta sessiz. Yük bindikçe, ısındıkça hızlanıyor. Mükemmel olmuş.
Tabi bu sayede mikrofonda eskisi gibi fan sesinden o kadar etkilenmiyor.
Bu siteden sürücüleri kontrol edersiniz.
http://ftp.aidata.com.tr/T%C3%BCmle%C5%9Fik%20AIO%20B%C4%B0lgisayar/H65//
A101'de satıln AİDATA marka All İn One Fit marka bilgisayarın fiyatı uygun olunca çokça rağbet gördü ve ilk stok bitiminden sonra tekrar stoklara girdi. Ayrıca daha iyi özelliklere sahip farklı AİDATA All İn One bilgisyarlar da satışta.
https://www.a101.com.tr/elektronik/aidata-all-in-one-fit-tumlesik-bilgisayar/
Bunlar da diğer bilgisayarlar;
https://www.a101.com.tr/elektronik/masaustu-bilgisayar/
İlk parti bilgisayarlardan alanlardanım ben de. Kampanya ile birlikte 2179TL ödedim. Pardus 19.4 ile geliyor ancak WIN 10 kurdum. Gayet memnunum genel olarak.
Bu arada hiçbir yerde yazmıyordu ama Bluetooth özelliği de var. Sürpriz oldu.
Eksileri;
- Çok sesli çalışan fan
- Çok yansıma yapan ekran camı
- Fan sesinden başka bir ses alamayan dahili mikrofon
- 4xUSB nin de USB2 olması, hiç USB 3 portunun olmaması
- Hoparlör sesinin az çıkması
- Dahili WEB kamerasının vasat olması
- Ve de neredeyse herkeste ekran camı altında tozlar olması
Arkadaşlar bilgisayar bana geldikten üç gün sonra AİDATA'dan bir yetkili beni aradı ve memnuniyetimi sordu. Çok hoşuma gitti bu davranışları. Ben de bu yukarıda sıraladıklarımı bir bir anlattım. Yetkili de beni bir teknik elemanın arayacağını söyledi. Kimsenin arayacağına pek ihtimal vermemiştim ama harbiden de bir AİDATA teknik elemanı beni tekrar aradı ve memnun kalmadığım yanları sordu ve ürünlerini geliştirmek istediklerini söylediler. Başka alanlardan da arandıklarını öğrendim. Buradan AİDATA çalışanlarını kutluyorum. Benim takdirimi kazandılar.
Ekran altı tozları için; Ekran camının kolay temizlenebilmesi için mıknatıslı olduğunu ve çıkarıp temizleyebileceğimi söyledi.
Ben de dediğini uyguladım. Camı kaldırmak için basit iki vantuz kullandım.
Bu sayede anakartı ucundan da olsa görebilmiş oldum. Tabi bu bana yetmedi ve iç ekranın vidalarını söküp kaldırınca tüm anakartı, fanı, RAMi ve SSD yi de görebilmiş oldum.
Sizlerle de paylaşma istedim.
Bu arada RAM tek slot mu Çift slot mu tam göremedim ama netten araştırdığım kadarıyla HM65 chipsetli bu anakartın çift RAM slotlu olduğunu, tavsiye edilen RAM kapasitesinin 4+4=8Gb olduğunu ama bazı kullanıcıların bu chipsete 8+8=16GB RAM takarak sorunsuz kullandıklarını okudum. En yakın zamanda bir 4GB RAM daha alacağım. :)
Ayrıca acaba üzerindeki fotolarda görünen gürültülü fanı çok daha sessiz bir fan ile değiştirmek için uyacak bir fan marka-model tavsiyesi olan var mı?
İşte fotolar;
Arkadaşalr fan oldukça gürültülü çalışıyor ve bu yüzden dahili mikrofon fan sesinden neredeyse kullanılamıyor.
Bu sisteme uyacak sessiz bir fan tavsiyeniz var mı?
Şimdiden Teşekkürler.
SAMSUNG LED TV Durmadan Kapanıp Açılıyor.
Amazfit Pace GHOST SCREEN Lütfen Yardım!
|
Kendi Kendimi 7tl lik Aramışım!!! YARDIM!
|
|
|
Hangi PC markaları daha dayanıklı? - HP SON SIRADA!
|
|
Meslek: Öğretmen
- RENAULT Grand SCENIC 3 Privilege 1.5 dCi M/T '10 - HYUNDAİ İ10 1.1 M/T '09 - XIAOMI Mi A3 4/64 More Than BLue - Huami Amazfit Pace SmartWatch - AİDATA All İn One Fit PC - LENOVO Yoga 300 - Toshiba 43V6863 LED TV |
- RENAULT Grand SCENIC 3 Privilege 1.5 dCi M/T '10 - HYUNDAİ İ10 1.1 M/T '09 - XIAOMI Mi A3 4/64 More Than BLue - Huami Amazfit Pace SmartWatch - AİDATA All İn One Fit PC - LENOVO Yoga 300 - Toshiba 43V6863 LED TV |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.294
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 72.078 (Bu ay: 532)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook