Arkadaşlar Windows 7 RTM - 64bit kullanıyorum. Kablosuz modemimden internete sorunsuz giriyorum ama bilgisayar "Bağlantı Yok - Sınırlı Bağlantı" diyor. Oysa sorunsuz giriyorum!
Fikri olan var mı?
Elle ip vermeyi deneyin düzelir.
sag tılklayıp baglantı onar var otomatık olarak ıp ınızı duzeltır
quote:
Orijinalden alıntı: lyldz
sag tılklayıp baglantı onar var otomatık olarak ıp ınızı duzeltır
Bazen düzeltmeyebiliyor. Manuel ip daha sağlıklı.
Cevaplar için teşekkür ederim. "Tanıla" ya da "sorun bul" hiçbir işe yaramıyor zaten denemiştim.
Elle 192.168.1.2 255.255.255.0 192.168.1.1 girdim, değişen birşey olmadı. Ne yapabilirim?
Yardım edecek olan yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: mrtgkce
Hala yok mu?
quote:
quote:
Hala yok mu?
YOUTUBE GIRIS ICIN BIR AYAR YAPTISAN ( DNSLERI DEĞİŞTIRMEK GIBI) NEDEN BU--! AYNI BENDEDE OLDU DUZELTTIM
quote:
Orijinalden alıntı: dogussonmez
quote:
quote:
Hala yok mu?
YOUTUBE GIRIS ICIN BIR AYAR YAPTISAN ( DNSLERI DEĞİŞTIRMEK GIBI) NEDEN BU--! AYNI BENDEDE OLDU DUZELTTIM
nasıl düzelttin arkadaşım?
quote:
quote:
quote:
quote:
Hala yok mu?
nasıl düzelttin arkadaşım?
valaha bendede oldu ılkkonce anlamadım vırus sandım format attım duzeldı sonra gene oldu formattan 1 saat sorna pcde yaptım teksey agbağlantılarına gırıp oradan dns deıstırmek oldu dnslere 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yazmıstım sayıların sonlarını 3 ve 4 olarak deıstırdım duzeldı test ettım 5 kere evet kesınlıkle sorun ondandı senınkı ıle aynı. aama ben programla falan yapmadım
quote:
valaha bendede oldu ılkkonce anlamadım vırus sandım format attım duzeldı sonra gene oldu formattan 1 saat sorna pcde yaptım teksey agbağlantılarına gırıp oradan dns deıstırmek oldu dnslere 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yazmıstım sayıların sonlarını 3 ve 4 olarak deıstırdım duzeldı test ettım 5 kere evet kesınlıkle sorun ondandı senınkı ıle aynı. aama ben programla falan yapmadım
Olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme