Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Amazfit Verge 2 ( Nexo ) Akıllı Saat Sıfırdan Farksız Satın Al 28 Eylül 2020 14:01 1 1 Amazfit Verge 2 ( Nexo ) Akıllı Saat Sıfırdan Farksız Cihazı 03.06.2020 tarihinde evofone den 1.299 TL ye aldım, 21 ay daha garantisi mevcut olup faturası görsellerde mevcuttur. Cihazın özelliklerini aşağıda ki linkten inceleyebilirsiniz. Saat üzerinden konuşma, bluetooth kulaklık bağlayarak müzik dinlemek gibi özellikler mevcut. Ayrıca E-sim özelliği sayesinde ileride ülkemizde e-sim özelliğinin aktif olmasıyla saati cep telefonu gibi kullanabilirsiniz. Ben sadece 1 hafta kadar kullandım, sıfırdan farksızdır. İngilizce olduğu için kullanımda zorlandım ve satmaya karar verdim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Haziran 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul,Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Exynos-4.200-TL Sıfırdan Farksız 17 Ay Garantili Xiaomi Mi 9T 128 GB Glacier Blue-2.550 TL Amazfit Verge 2 ( Nexo ) Akıllı Saat Sıfırdan Farksız İphone XR 64 GB Mavi