Şimdi Ara

amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 12:36:8 >

• Yok mu bilen?
  • ben de reklamına rastladım ancak nasıldır bilmiyorum, bir kullanan varsa yazabilir, aslında min. bağlantı hızı yazmalılar.
  • bunu bilmiyorumda ttnetin webtv altyası 1mbite gore cok iyi sonuc verdi keske euro futbol kanalı oraya gelse en azından gs uefa macını satın alırız..a
  • hocam aldın mı bi problem var mı haftaya olan maçı almayı düşünüyorum ben de
  • Selamlar arkadaşlar..

Evet aldım ve merak edenler için söyliyeyim malesef tavsiye etmiyorum.. Tabii ki 1 mb bağlantısı olan arkadaşlar için söylüyorum.. "Ya takılıyor biraz ama seyrediliyor" kıvamında bile olsa razıydım ama bu seviyeye bile ulaşamadı malesef.. Bildiğin seyredemedim..

Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Selamlar arkadaşlar..

Evet aldım ve merak edenler için söyliyeyim malesef tavsiye etmiyorum.. Tabii ki 1 mb bağlantısı olan arkadaşlar için söylüyorum.. "Ya takılıyor biraz ama seyrediliyor" kıvamında bile olsa razıydım ama bu seviyeye bile ulaşamadı malesef.. Bildiğin seyredemedim..

Sevgiler

bilgilendirdiğin için sağol justin'den idare etmeye çalışırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com / Aramex rezilliği.
    5 yıl önce açıldı
    Amazon Prime Gaming
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Selamlar arkadaşlar..

Sevgiler

bilgilendirdiğin için sağol justin'den idare etmeye çalışırız

Rica ederim.. Bir şey sorup sonra cevabını kendi bulduğunda buraya yazmayanlara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.