Şimdi Ara

Amazon Almanya'dan Karsız Ryzen 5 1400 ve 1500X ön siparişi alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #Diğer AMD / Intel #AMD İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Amazon Almanya'dan Karsız Ryzen 5 1400 ve 1500X ön siparişi alınır
    Arkadaşlar merhabalar,

Öncelikle İstanbul'da elden teslim şekilde almak üzere ön sipariş verebilirsiniz, ya da nakit gönderirseniz direk sizin adresinize sipariş veririm. Buradaki tekno marketlerin resmen dolandırıcılık kıvamındaki fiyatları benim gerçekten canımı sıkıyor. Bu sebeple tamı tamına kredi kartımdan çekilen fiyata sizlere Ryzen 1400 ve 1500x getirteceğim. Bunu ben asla kar amacıyla yapmıyorum. Belki ufak tefek zararım bile olur Sadece tekno marketlere ders olması amacıyla söylüyorum. Kartınız ve yazışma yürütecek İngilizce bilginiz varsa kendiniz de alabilirsiniz.

Benim Fiyatlar/Vatanın Fiyatı;

Ryzen 1400
    625 TL/762 TL(%22 daha pahalı)

Ryzen 1500x
    730 TL/852 TL(%17 daha pahalı)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 625 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bakırköy Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam zaten amazon almanya türkçe destek vermiyor mu , neden yazışma için ingilizceye ihtiyaç duyulsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Türk bir çalışan denk gelmesi lazım zannediyorum. Normal şartlar altında Türkçe destek yok diye biliyorum hocam. Bir de insanlar çekinceli olabiliyor. Fiyatlar hakikaten çok ucuz, kaçmaz bu fiyatlara. Neredeyse i3 7100 ile aynı fiyata hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.