Bildirim
Amazon Avrupa'dan Joystick ve Gümrük
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gümrük sınırı üstündeki alımlarda vergiyi amazon uyguluyor zaten. Limit olarak 75€ sınır var. Alırken bunu göz önünde bulundurun. Bu sınıra sadece ürün bedeli girmektedir kargo ücreti dahil değildir. -
Bahsettiğim satıcılar Amazon un kendisi değil de ayrı satıcılar. Onlarla iletişime geçtim ve bana gümrükten benim sorumlu olduğumu söylediler. Amazon'un kendi sattığı değil de Amazondaki diğer mağazalarda da bu vergi ücreti alınıyor mu? Ödeme ekranında vergiye dair birşey görmedim sadece ürün fiyatı. Bir de Avrupa ülkelerinden gelen bazı ürünlere sadece %18 civarı vergi alındığını okudum biryerde. Böyle birşey var mı, varsa İngiltere'den alsam olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer satıcılarında satın alırsanız bildiğim kadarı ile alışveriş sırasında gümrük bedeli yansıtılmaz. Ürün gümrüğe girdiğinde burada tutulur siz gidip ürünün fiyatını gösterip buna göre vergi ödeyeceksiniz ve ürününüzü teslim alacaksınız. Tabi şimdi durum değiştiyse bilemiyorum. -
Gümrükte bir sürü belge işleriyle ve bunlar için dolu para ödendiğini duydum. Pek iyi bir fikir değil galiba? Peki Avrupa ülkeleri ile ilgili bir özel durum var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerikadan gelen ürünlerde %20, AB üyesi ülkelerden gelen ülkelerden %18 gümrük vergisi alınıyor. Tabi ki ürün fiyatı 75€'dan daha fazla ise. -
Amazondan alınan ürünlerin gümrük değerini ürünü alırken ödeyebiliyorsun zannedersem , bu şekilde burada herhangi bir bekleme yada gümrük sıkıntısı olmuyor diye biliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X