< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_bey -- 28 Kasım 2021; 17:31:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (26. sayfa)
-
-
Powder Lite
Lake 22 Down (Kaz Tüyü)
Yaklaşık 2 yıldır ikisini de kullanıyorum. Sıcak tutma açısından aralarında pek fark yok. Lake 22 Down (Kaz Tüyü) diğerine göre daha hafif, ancak tam kalp üzerine gelen bir yerden kaz tüyü delip çıktı.
Hangisi ucuzsa onu alın derim.
-
Merhaba m beden mont Ankara dayim satmak isteyen olursa pm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oyle diyordu ama bazı arkadaşlara ulaşınca bir sorun mu var diye dusundum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boy kilo neydi bende L aldım ama daha gelmedi
boy 176 83 kg
-
Benimde 175 90 kg o zaman banada büyük gelecek
Olurda tekrar indirime girerse 1,76 boy 80 kg için hangi bedeni almalıyım.
Türkiye satılanlarla yurt dışı bedenleri farklı mı ? Buradaki mağazalarda denesek aynı beden olmuyor mu ?
-
-
L bedeni 767 + 109 kargo ücreti şuan satılık
-
aynısının m bedenini sipariş ettim bizim hanıma ama mağazaya gittik denedik küçük oldu m bedeni herhalde kalıpları dar. şu an kargoda
-
Günün fırsatı: Columbia Erkek Buck Butte Yalıtımlı Kapüşonlu Mont amazonGünün fırsatı: Columbia Erkek Buck Butte Yalıtımlı Kapüşonlu Monthttps://www.amazon.com.tr/dp/B07KPD7T3X/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_K1MCSD315G5A4TSRRYE9?psc=1
827
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hangi mont hocam link var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M beden belki S bile olur size. Direkt columbia mağzalarından deneyebillirsiniz. Metro market vs de farklı olduğunu söylemişti bazı arkadaşlar.
-
amazonColumbia Erkek Gate Racer Softshell Monthttps://www.amazon.com.tr/dp/B07R92MTBV/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_3FYDDQXDF1YHTYFQ4R3X?psc=1
Ürünler: 528,52 TL
Gönderim Ücreti ve Paketleme: 142,22 TL
İthalat Ücreti Depozitosu: 120,73 TL
Sipariş Toplamı: 791,47 TL
Taksit: 131,92 TL x 6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_bey -- 29 Kasım 2021; 9:36:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar beden tamamen vücut yapınızla ilgili. Boyum 1.85 kilom 95 Powder Lite Mont xl tam oldu. Ama vücudumun üst kısmı omuzlarım geniş. Denemeden iptal etmeyin.
-
Aldığım fiyattan satılmıştır arkadaşlar.
-
Al kardeşim burada satıyorlar,işi ticarete dökmüşer yazık valla bide yurt dışından hediye yazmış, fırsttan alıp fırsatcılık yapıyorum diyememiş
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-columbia-south-canyon-erkek-mont-m-977148310/detay
-
ticaretini yapanları amazon’a bildirmek lazım.
Bu ürünün XL modelini aldım büyük geldi. Aldığım rakamdan vericem. İstanbul / küçükçekmece-başakşehir aksında bulunuyorum. Yarın akşama kadar düşünen arkadaş olmazsa iade işlemlerini başlatıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkemxre -- 29 Kasım 2021; 14:0:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X